Ontdek
met WRC Reizen

Ons reisaanbod in Noord, Midden- en Zuid-Amerika

Het reisaanbod in Noord, Midden- en Zuid-Amerika is als volgt onderverdeeld:


Noord, Midden- en Zuid-Amerika

Canada ‘een schilder of fotograaf?’

Reizend door Canada zou men het liefst de gehele dag een penseel en palet in de hand houden om alles vast te leggen. Een donkergroen dennenboompje, rotsachtige bergen met een lichtblauwe sneeuwtop, iets verderop de zilverkleur van een watervalletje. Houd u niet van schilderen? Houd dan uw camera binnen handbereik. Immers, een overstekende eland of een waggelende beer kondigen zich niet vooraf aan. Indien u een Canada reis reserveert bij WRC wordt u ongetwijfeld een schilder of fotograaf! 

Verenigde Staten ‘the sky is the limit’ 

Dit populaire vakantieland leent zich uitstekend voor autoreizen en camperreizen. U kunt elke dag een nieuwe omgeving verkennen. Van wereldsteden tot de indrukwekkende natuurparken. Achter de horizon ligt telkens weer een nieuwe wereld om ontdekt te worden. Ons aanbod van reizen naar de Verenigde Staten is enorm groot en ook bij WRC geldt: the sky is the limit.

Caribbean ‘altijd iets nieuws te ontdekken’

Het Caribisch gebied is easy en relaxed. Niets hoeft, alles mag én kan. Wegdromen op witte poederzand stranden onder de bekende bounty palmbomen. Maar ook avontuur, watersporten beoefenen, cultuur ontdekken en culinair genieten. U gaat ongetwijfeld een schitterende vakantie tegemoet en er valt altijd iets nieuws te ontdekken..... 

Costa Rica, Panama & Peru ‘voor altijd op uw netvlies’

Costa Rica: Prachtige regenwouden, een turquoise zee, parelwitte stranden, bijzondere diersoorten, supervriendelijke mensen en sfeervolle stadjes. Weinig kans op orkanen, veel zon en een slimme overheid, die het leger afschafte.
Panama: Oh, dat land van het kanaal en de daarbij behorende industrie. Wat valt daar nou te beleven? Fout! Fout! Helemaal fout! Ga er maar eens kijken en verbaast u over de fabelachtige natuur, de hoofdstad vol tegenstellingen en de intrigerende indianenstammen.
Peru: Als u kiest voor Peru doet u dat vanwege het landschap, kleurrijke indianendorpjes én de culturele schatten van de Inca’s. Het bezoek aan Machu Picchu zal, samen met de koloniale stad Cusco, één van de hoogtepunten van uw reis zijn. 

Welke bestemming u ook kiest, wij kunnen in overleg met u, en naar aanleiding van uw wensen, een unieke reis samenstellen.

Corine Klootwijk
WRC Noord, Midden- en Zuid-Amerika specialist

Als Noord, Midden- en Zuid-Amerika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Aanbiedingen

19 dagen Camperreis + Individueel
21 dagen
  • Black Friday aanbieding!
  • Veel keuze in campers en locaties
  • Verrassende combinatie mogelijkheden
Bekijk