Norwegian Cruise Line - Introductie

Norwegian Cruise Line - Introductie


Norwegian’s Premium All Inclusive
Al meer dan een halve eeuw zorgt Norwegian Cruise Line voor een unieke en individuele cruise-ervaring op alle oceanen. De meermaals bekroonde vloot van de internationale rederij geeft gasten maximale vrijheid en flexibiliteit op zee. Gasten genieten bijvoorbeeld van culinaire hoogstandjes in drie grote restaurants met dagelijks wisselende à-la-cartemenu’s en zijn altijd welkom zonder vaste zitplaatsen. Ook kunnen ze kiezen uit een verscheidenheid aan specialiteitenrestaurants. Van het Amerikaanse steakhouse en het Braziliaanse churrascaria tot Franse gastronomische gerechten en Japanse teppanyaki. Er zijn geen grenzen aan de smaakbeleving.

Het brede aanbod van hutten zorgt ervoor dat er voor iedere gast wel een passende accommodatie is. Naast binnen- en balkonhutten zijn er studio’s beschikbaar voor individuele reizigers en elegante suites in het exclusieve suitecomplex The Haven by Norwegian.

Premium All Inclusive – alle vrijheden, geen extra kosten
Voor een volledig zorgeloze vakantie biedt Premium All Inclusive van Norwegian Cruise Line een uitgebreide selectie alcoholische en niet-alcoholische merkdranken. Fooien en een internetpakket zijn in de prijs inbegrepen.

Waarom kiezen voor Norwegian Cruise Line?

  • Premium All Inclusive.
  • Wereldwijde cruises.
  • Moderne en uitstekende vloot.
  • Internationale sfeer aan boord.