Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Houdt u van originaliteit en niet van '13-in-een-dozijn'? Dan bent u bij WRC Reizen aan het juiste adres! Bijzondere, persoonlijke reizen waarbij we verrassende combinaties maken van bestemmingen en vervoersmiddelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige 8-daagse cruise naar Alaska om vervolgens in alle vrijheid het binnenland van Canada te ontdekken met uw eigen comfortabele camper? Of een heerlijke autorondreis maken door Florida om vervolgens op één van de prachtige stranden van Curaçao alle belevenissen nog eens de revue te laten passeren?

Reizen op maat

WRC biedt diverse reizen die zo geboekt kunnen worden. Maar die ook ter inspiratie kunnen dienen. Alle reizen kunnen naar uw wensen worden aangepast. Liever een nachtje langer, een stopover, of een extra excursie? Toch die omweg maken om dat onbekende natuurpark te bezoeken? U geeft het aan en wij verzorgen een unieke reis voor u.

Bij WRC weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht

Samen met u bespreken we uw wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We realiseren ons dat uw vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. 

Ook voorpret en nazorg zijn bij ons in goede handen. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Onze maatwerk-reizen kunnen niet direct, pasklaar, per computer worden gereserveerd. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven.

Contact

U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefonisch of u kunt langskomen. Indien u de voorkeur geeft aan de laatste mogelijkheid dan kunt u bij ons kantoor in Hilversum binnenlopen of u kunt vooraf een telefonische afspraak maken met ons.

Actueel Nieuws

Speciale tarieven met Air Transat naar Vancouver of Calgary
21 maart door Teus Keus

Speciale vliegtarieven Air Transat:In samenwerking met de luchtvaartmaatschappij Air Transat kunnen wij u tegen een gereduceerd ...

Lees verder
In maart met WRC Reizen naar de Verenigde Staten
14 maart door Nina Kruisheer

Boek in de periode 01 maart - 31 maart een complete autorondreis door de Verenigde Staten ...

Lees verder
Speciale WRC aanbieding met Cathay Pacific naar Australië, Nieuw-Zeeland & Fiji
12 maart door Teus Keus

In samenwerking met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific kunnen wij u een speciaal (verlaagd) vliegtarief ...

Lees verder
Droogte in Kaapstad en de Westkaap, Zuid-Afrika
30 januari door Suzanna Beekman

Momenteel heeft Kaapstad en de Westkaap te kampen met een ernstig water tekort als gevolg ...

Lees verder