Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Wie zijn wij?

WRC staat voor Wereldwijde Reis Combinaties

Wij hebben een bijzonder en veelzijdig aanbod met eerlijke prijzen én altijd anders dan elders! WRC biedt reizen op maat met dat extra beetje, d.w.z. ‘twee vakanties tijdens één reis’. Combinaties van meerdere bestemmingen en/of verschillende vervoermiddelen tijdens één reis, dat is: Typisch WRC. Ideaal voor nieuwsgierige en reislustige levensgenieters! In het jaar 2020 hebben we onze krachten gebundeld met OutSight Travel. Twee sterke bedrijven die samen buitengewoon mooie reizen en bijzondere reisbestemmingen aanbieden.

Maak kennis met WRC en laat u inspireren voor een mooie reisbestemming én bijzondere reis.

Reizen op maat

Met het reisaanbod op de website hopen wij u vooral te inspireren met als doel om met elkaar een persoonlijke droomreis samen te stellen. Laat ons weten wat u van een vakantie verwacht, geen wens is te gek! Voor ieder budget, soort reis en groepsgrootte kunnen wij een bijzondere reis samenstellen. Dus...kom maar op met uw dromen, wensen en ideeën, dan zorgen wij voor de perfecte reis op maat! 

Persoonlijke aandacht staat bij WRC voorop

Het zeer ervaren team – al ruim 25 jaar werkzaam bij WRC Reizen – zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We weten dat een vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. Ook voorpret en nazorg vinden wij belangrijk. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Bewust hebben wij ervoor gekozen dat onze reizen niet online gereserveerd kunnen worden. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas, die met u meedenken. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie. Onze reizigers zijn trouw en voor sommigen organiseren wij al jaren mooie reizen. De eerste reis wordt gemaakt als jong stel, daarna als gezin en vervolgens wordt er een mooie familiereis gemaakt met de kinderen en kleinkinderen.

U bent van harte welkom

Kom kennismaken, bezoek onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail reserveringen@wrc.nl, telefonisch 088-0101100 of kom langs op het kantoor in Maarssen. U bent van harte welkom om – op afspraak – uw reisplannen met ons op kantoor te bespreken. Samen kunnen we dan ongetwijfeld een (droom)reis tot in de puntjes regelen. Eén van onze ervaren medewerkers neemt graag alle tijd voor u. Graag even vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak maken via tel. 088-0101100 of reserveringen@wrc.nl.

Nieuws & reisblogs

Nieuwe General Manager bij WRC
22 november door Kees van Niejenhuis

We stellen je graag voor aan onze nieuwe General Manager: Kees van Niejenhuis! Kees heeft ...

Lees verder
Wereldreis Romy & Eddy: Sequoia NP & Yosemite NP

Oud collega en enthousiast reiziger Romy neemt ons, samen met haar partner Eddy, mee op ...

Lees verder
Het reserveren van toegang tot Nationale Parken in Amerika in 2023
01 februari door Suzanna Beekman

De unieke nationale parken van de Verenigde Staten Het overweldigende aanbod aan schitterende nationale parken in ...

Lees verder
Eindexamen en dan geslaagd! Samen op pad naar New York

Wat is er nu leuker dan met je zoon of dochter na het eindexamen in ...

Lees verder