Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


WRC = Wereldwijde Reis Combinaties
Ons hoogwaardig en veelzijdig aanbod met eerlijke prijzen is anders dan elders! WRC biedt reizen op maat met dat extra beetje, d.w.z. ‘twee vakanties tijdens één reis’. Combinaties van meerdere bestemmingen en/of verschillende vervoermiddelen tijdens één reis, dat is: Typisch WRC.

Ideaal voor nieuwsgierige, reislustige levensgenieters, zoals u?

Reizen op maat
Met ons reisaanbod hopen wij u vooral te inspireren met als doel uw eigen droomreis samen te stellen. Maak uw wensen kenbaar! Voor elk budget, soort reis en groepsgrootte kunnen wij een bijzondere reis samenstellen. Dus...breng uw dromen, wensen, ideeën onder woorden en wij organiseren de perfecte reis op maat voor u! 

Bij WRC weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht 
Het zeer ervaren team – reeds decennia werkzaam bij WRC Reizen – zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We realiseren ons dat uw vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. Ook voorpret en nazorg zijn bij ons in goede handen. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Bewust hebben wij ervoor gekozen dat onze reizen niet online gereserveerd kunnen worden. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven.

Hartelijk welkom
U kunt contact met ons opnemen per e-mail reserveringen@wrc.nl, telefonisch 088-0101100 of u kunt langskomen. U bent van harte welkom om uw reis – op afspraak – te bespreken op ons kantoor. Samen met u kunnen we dan ongetwijfeld uw (droom)reis tot in de finesses regelen. Eén van onze ervaren medewerkers neemt alle tijd voor u en ontvangt u graag met koffie of thee. U gelieve vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken omtrent uw komst via tel. 088-0101100 of reserveringen@wrc.nl.

Actueel Nieuws

Maatregelen omtrent Corona-virus
09 juli door Suzanna Beekman

Update: 09 juli 2020   Beste klanten,  Sinds half maart hebben we met wereldwijde reisbeperkingen te maken als ...

Lees verder
Nieuw bij WRC: Parador specials op basis van eigen vervoer!
06 juli door Teus Keus

U ontdekt noord Spanje met uw eigen vervoer en verblijft veelal in unieke accommodaties (Paradores).  Tijdens ...

Lees verder
Boek zonder risico uw campervakantie Canada 2021 met de Wijs op Reis WRC Garantie
02 juli door Suzanna Beekman

In samenwerking met de camperbedrijven Fraserway, Four Seasons en Canadream kunt u uw camperreis 2021 ...

Lees verder
Reizen per camper – reeds boekbaar voor 2021 - naar alle windstreken, ook binnen Europa
04 juni door Teus Keus

In de afgelopen weken hebben wij veel aandacht besteed aan ons camperaanbod. Onder het thema Reizen ...

Lees verder