Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Wie zijn wij?

WRC staat voor Wereldwijde Reis Combinaties
Wij hebben een bijzonder en veelzijdig aanbod met eerlijke prijzen én altijd anders dan elders! WRC biedt reizen op maat met dat extra beetje, d.w.z. ‘twee vakanties tijdens één reis’. Combinaties van meerdere bestemmingen en/of verschillende vervoermiddelen tijdens één reis, dat is: Typisch WRC. Ideaal voor nieuwsgierige en reislustige levensgenieters! In het jaar 2020 hebben we onze krachten gebundeld met OutSight Travel. Twee sterke bedrijven die samen buitengewoon mooie reizen en bijzondere reisbestemmingen aanbieden.

Maak kennis met WRC en laat u inspireren voor een mooie reisbestemming én bijzondere reis.

Reizen op maat
Met het reisaanbod op de website hopen wij u vooral te inspireren met als doel om met elkaar een persoonlijke droomreis samen te stellen. Laat ons weten wat u van een vakantie verwacht, geen wens is te gek! Voor ieder budget, soort reis en groepsgrootte kunnen wij een bijzondere reis samenstellen. Dus...kom maar op met uw dromen, wensen en ideeën, dan zorgen wij voor de perfecte reis op maat! 

Persoonlijke aandacht staat bij WRC voorop
Het zeer ervaren team – al ruim 25 jaar werkzaam bij WRC Reizen – zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We weten dat een vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. Ook voorpret en nazorg vinden wij belangrijk. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Bewust hebben wij ervoor gekozen dat onze reizen niet online gereserveerd kunnen worden. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas, die met u meedenken. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie. Onze reizigers zijn trouw en voor sommigen organiseren wij al jaren mooie reizen. De eerste reis wordt gemaakt als jong stel, daarna als gezin en vervolgens wordt er een mooie familiereis gemaakt met de kinderen en kleinkinderen.

U bent van harte welkom
Kom kennismaken, bezoek onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail reserveringen@wrc.nl, telefonisch 088-0101100 of kom langs op het kantoor in Maarssen. U bent van harte welkom om – op afspraak – uw reisplannen met ons op kantoor te bespreken. Samen kunnen we dan ongetwijfeld een (droom)reis tot in de puntjes regelen. Eén van onze ervaren medewerkers neemt graag alle tijd voor u. Graag even vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak maken via tel. 088-0101100 of reserveringen@wrc.nl.

Nieuws & reisblogs

In IJsland op zoek naar Aurora Borealis; het Noorderlicht
18 februari door Debby van Maurik

De naam Aurora Borealis klinkt op zich al magisch.  Wat is het?Het groene licht wat u ...

Lees verder
Voor u een nieuw label met nóg meer prachtige bestemmingen
16 februari door Ilse Timme

OutSight Travel In het jaar 2020 heeft OutSight Travel, WRC reizen overgenomen. Twee sterke bedrijven met ...

Lees verder
Wat is Slow Travel?
15 februari door Ilse Timme

Slow Travel betekent letterlijk vertaald ‘langzaam reizen’. En dat is ook eigenlijk precies wat het ...

Lees verder
De 19 meest handige apps voor op reis
04 februari door Saskia Louwrink

U gaat op reis en iedereen aan wie u dat vertelt, overlaadt u met apps ...

Lees verder