Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Houdt u van originaliteit en niet van '13-in-een-dozijn'? Dan bent u bij WRC Reizen aan het juiste adres! Bijzondere, persoonlijke reizen waarbij we verrassende combinaties maken van bestemmingen en vervoersmiddelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige 8-daagse cruise naar Alaska om vervolgens in alle vrijheid het binnenland van Canada te ontdekken met uw eigen comfortabele camper? Of een heerlijke autorondreis maken door Florida om vervolgens op één van de prachtige stranden van Curaçao alle belevenissen nog eens de revue te laten passeren?

Reizen op maat

WRC biedt diverse reizen die zo geboekt kunnen worden. Maar die ook ter inspiratie kunnen dienen. Alle reizen kunnen naar uw wensen worden aangepast. Liever een nachtje langer, een stopover, of een extra excursie? Toch die omweg maken om dat onbekende natuurpark te bezoeken? U geeft het aan en wij verzorgen een unieke reis voor u.

Bij WRC weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht

Samen met u bespreken we uw wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We realiseren ons dat uw vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. 

Ook voorpret en nazorg zijn bij ons in goede handen. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Onze maatwerk-reizen kunnen niet direct, pasklaar, per computer worden gereserveerd. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven.

Contact

U kunt contact met ons opnemen per e-mail, telefonisch of u kunt langskomen. Indien u de voorkeur geeft aan de laatste mogelijkheid dan kunt u bij ons kantoor in Hilversum binnenlopen of u kunt vooraf een telefonische afspraak maken met ons.

Actueel Nieuws

Shutdown in de VS
15 januari door Nina Kruisheer

Ondanks de huidige shutdown van een deel van de federale overheid van de VS, is ...

Lees verder
Altijd al nieuwsgierig geweest naar een cruise?
15 januari door Nina Kruisheer

Dan biedt Holland America Line u in samenwerking met WRC een unieke kans. Ontdek alles ...

Lees verder
Werelddeal Weken van KLM!
10 januari door Teus Keus

Van donderdag 10 januari 2019 t/m maandag 05 februari 2019 gelden de KLM Werelddeal tarieven. ...

Lees verder
Vakantiebeurs camperspecials naar Australië & Nieuw-Zeeland
10 januari door Nina Kruisheer

In samenwerking met maar liefst drie camperbedrijven in Down Under (Apollo, Maui & Britz) mogen ...

Lees verder