Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Houdt u van originaliteit en niet van '13-in-een-dozijn'? Dan bent u bij WRC Reizen aan het juiste adres! Bijzondere reizen waarbij we veelal verrassende combinaties maken van bestemmingen en/of vervoermiddelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige 8-daagse cruise naar Alaska om vervolgens in alle vrijheid het binnenland van Canada te ontdekken met uw eigen comfortabele camper? Of een heerlijke autorondreis maken door Florida om vervolgens op één van de prachtige stranden van Curaçao alle belevenissen nog eens de revue te laten passeren?

Reizen op maat
WRC biedt tientallen reizen die zo geboekt kunnen worden. Maar ook die ter inspiratie kunnen dienen. Alle reizen kunnen naar wens worden aangepast. Liever een nachtje langer, een extra excursie of toch die omweg maken om dat onbekende maar prachtige park te bezoeken? U geeft het aan en wij regelen het.

Bij WRC weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht.
Samen met u bespreken we uw reis en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ons motto is niet voor niets 'uw zorgeloze vakantie'. En we realiseren ons dat uw vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. Ook de voorpret en nazorg zijn bij ons in goede handen. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. En laat nu net dáár onze kracht liggen!

Onze maatwerk reizen kunnen niet (en ambiëren we ook niet) direct per computer worden gereserveerd. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas. We vinden het erg belangrijk om u een goed advies te geven, zonder dat dit ten koste gaat van een hogere prijs. U kunt met ons communiceren per e-mail, telefonisch of persoonlijk. Indien u de voorkeur geeft aan de laatste mogelijkheid dan kunt u bij ons kantoor in Hilversum binnenlopen of u kunt vooraf een telefonische afspraak maken om op het afgesproken tijdstip langs te komen voor een reisadvies. 

Actueel Nieuws

Zomer op Schiphol!
29 juni door Nina Kruisheer

Drukte op SchipholSchiphol neemt een serie maatregelen in verband met de grote vakantiedrukte in de ...

Lees verder
Herfstspecial: Camperspecial Vancouver 2017
14 juni door Nina Kruisheer

Speciale actie: Ontvang tot 4 extra huurdagen gratis. Zo kunt u in plaats van 14 ...

Lees verder
Gratis Nationale Park pas Canada in 2017!
06 juni door Teus Keus

De federale overheid van Canada geeft ter ere van het 150-jarig bestaan van de Canadese ...

Lees verder
Crematie van de Koning van Thailand
06 juni door Teus Keus

De crematie van koning Bhumibol Adulyadej vindt plaats van 25 t/m 29 oktober 2017. Gedurende die ...

Lees verder