Over WRC Reizen

Over WRC Reizen


Wie zijn wij?

WRC staat voor Wereldwijde Reis Combinaties
Wij hebben een bijzonder en veelzijdig aanbod met eerlijke prijzen én altijd anders dan elders! WRC biedt reizen op maat met dat extra beetje, d.w.z. ‘twee vakanties tijdens één reis’. Combinaties van meerdere bestemmingen en/of verschillende vervoermiddelen tijdens één reis, dat is: Typisch WRC. Ideaal voor nieuwsgierige en reislustige levensgenieters! In het jaar 2020 hebben we onze krachten gebundeld met OutSight Travel. Twee sterke bedrijven die samen buitengewoon mooie reizen en bijzondere reisbestemmingen aanbieden.

Maak kennis met WRC en laat u inspireren voor een mooie reisbestemming én bijzondere reis.

Reizen op maat
Met het reisaanbod op de website hopen wij u vooral te inspireren met als doel om met elkaar een persoonlijke droomreis samen te stellen. Laat ons weten wat u van een vakantie verwacht, geen wens is te gek! Voor ieder budget, soort reis en groepsgrootte kunnen wij een bijzondere reis samenstellen. Dus...kom maar op met uw dromen, wensen en ideeën, dan zorgen wij voor de perfecte reis op maat! 

Persoonlijke aandacht staat bij WRC voorop
Het zeer ervaren team – al ruim 25 jaar werkzaam bij WRC Reizen – zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. We weten dat een vakantie meer is dan alleen het verblijf in het buitenland. We gaan op zoek naar de beste vluchten, mooie, sfeervolle accommodaties, en interessante natuur-en cultuuractiviteiten op de bestemming. Ook voorpret en nazorg vinden wij belangrijk. Het plezier zit hem in de verrassing, creativiteit en flexibiliteit. Bewust hebben wij ervoor gekozen dat onze reizen niet online gereserveerd kunnen worden. Bij WRC Reizen komen er nog steeds mensen aan te pas, die met u meedenken. We vinden het belangrijk om u vooraf een goed en persoonlijk advies te kunnen geven, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie. Onze reizigers zijn trouw en voor sommigen organiseren wij al jaren mooie reizen. De eerste reis wordt gemaakt als jong stel, daarna als gezin en vervolgens wordt er een mooie familiereis gemaakt met de kinderen en kleinkinderen.

U bent van harte welkom
Kom kennismaken, bezoek onze website of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar per e-mail reserveringen@wrc.nl, telefonisch 088-0101100 of kom langs op het kantoor in Maarssen. U bent van harte welkom om – op afspraak – uw reisplannen met ons op kantoor te bespreken. Samen kunnen we dan ongetwijfeld een (droom)reis tot in de puntjes regelen. Eén van onze ervaren medewerkers neemt graag alle tijd voor u. Graag even vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak maken via tel. 088-0101100 of reserveringen@wrc.nl.

Nieuws & reisblogs

Dit is de beste reistijd voor Zuid-Afrika per regio
23 september door Rkia Barhi

Wat de beste reistijd is voor Zuid-Afrika hangt volledig af van uw reiswensen en vakantieplannen. ...

Lees verder
Amerika breidt ESTA voorwaarden verder uit
19 september door Rkia Barhi

  Vanaf 1 oktober 2022 veranderen de ESTA voorwaarden voor het inreizen over land naar Amerika. ...

Lees verder
10 favoriete nationale parken in Canada | Tips en praktische info
17 augustus door Rkia Barhi

Canada staat bekend om haar prachtige en ongerepte natuur. Rauwe rotslandschappen, gigantische bossen en felblauwe ...

Lees verder
Inspiratie- en informatiedagen Canada / Amerika 2022
29 juli door Rkia Barhi

WRC reizen organiseert regelmatig inspiratie- en informatiedagen op ons kantoor in Maarssen. Onze enthousiaste en ervaren reisspecialisten geven ...

Lees verder