Ons team

Ons team


Hoe uw reiswensen er ook uitzien, bij ons weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht. Onze reizen zijn zo specifiek dat ze niet per computer kunnen worden gereserveerd. En dat willen we ook helemaal niet! Alleen door contact met u te hebben, weten we wat écht belangrijk voor u is. Waar we de accenten moeten leggen om ervoor te zorgen dat uw vakantie een absolute droomreis wordt.

Maak kennis met...

Teus Keus

Teus Keus is het alter-ego van oprichter Teus Brienesse. De vele bestemmingen die Teus tijdens zijn carriere bezocht heeft, inspireren hem dagelijks tot het samenstellen van de meest bijzondere reizen. Bijzonder én betaalbaar, inspirerend en creatief. Zijn keus, Teus Keus.
 
 
 
 
 
 

Stuur een bericht
Alexandra Burger

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Alexandra Burger en ik ben reisspecialist bij WRC Reizen. Reizen en het ontdekken van nieuwe bestemmingen is mijn passie. Al van jongs af aan heb ik het geluk gehad veel landen te mogen bezoeken waaronder meermaals de Verenigde Staten, Canada en veel landen in Azië. Ik ben werkzaam geweest in de luchtvaart, reisbegeleiding en in het samenstellen van maatwerkreizen, dus graag combineer ik mijn ervaringen om voor u de perfecte reis te creëren!

Stuur een bericht
Anita Bos

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Anita Bos en ik werk ruim 10 jaar als reisspecialist bij WRC Reizen. Ik heb, zowel privé als zakelijk, al veel mooie reizen mogen maken. Favoriete bestemmingen zijn voor mij Amerika en Canada, dit waren tot nu toe de meest indrukwekkende reizen die ik gemaakt heb!  Graag deel ik mijn ervaringen en kennis met u om gezamenlijk uw droomreis samen te stellen!
 
 

Stuur een bericht
Birgitta Kolsteeg

Reisspecialist Portugal
Sinds 2005 ben ik als Portugal Reisspecialist verantwoordelijk voor het Portugal programma van de WRC Reizen Groep. Ik woon al 20 jaar in Portugal, nabij Sintra. Portugal is in de loop der jaren mijn tweede vaderland geworden, een prachtig land waar veel te zien en te ontdekken valt. Graag help ik u bij het samenstellen van uw reis naar Portugal, bem-vindo in Portugal!
 
 
 

Stuur een bericht
Debbie Heikamp

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam ik Debbie Heikamp. Ik werk al ruim 12 jaar als reisspecialist bij WRC Reizen en nog steeds doe ik dat met heel veel plezier! De meeste tijd stel ik reizen samen naar Amerika, Canada en Thailand, bestemmingen die ik door mijn jarenlange ervaring goed ken. Daarbuiten heb ik de afgelopen jaren ook een aantal andere bestemmingen uit het portfolio van WRC Reizen mogen bezoeken. Zelf reizen blijft het leukste, maar net zo graag stel ik een mooie reis voor u samen!
 
 
 
 

Stuur een bericht
Marianne Rozema

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Met veel passie adviseer en verkoop ik al ruim 18 jaar als maatwerkspecialist mooie reizen over de gehele wereld en sinds kort doe ik dat met heel veel plezier bij WRC Reizen in Hilversum! Een aantal hoogtepunten die ik gezien heb zijn de bestemming Nieuw-Zeeland met de enorme Kauri bomen en de bijzondere Maori cultuur. Daarnaast ben ik groot fan van de Verenigde Staten met de steden New York en Las Vegas waar zoveel te zien en te beleven is en de vele nationale parken met overweldigende natuur en vaak schitterende vergezichten. Heel graag adviseer ik u om met u uw droomreis te realiseren!
 

Stuur een bericht
Marscha Bouma

Klantenservice
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Marscha Bouma. In de bijna 20 jaar dat ik werkzaam ben in het toerisme heb ik vele bestemmingen mogen bezoeken, waaronder Costa Rica, Sri Lanka, de Verenigde Staten en Canada. De landen Costa Rica en Canada zijn absoluut mijn favorieten; indrukwekkende natuur, vriendelijke mensen, boeiende cultuur, leuke steden – dé combinatie voor een unieke reiservaring. Ik hoop dat u na uw reis net zo enthousiast terug zal keren uit deze mooie landen als ik. Op de afdeling Klantenservice zorg ik ervoor dat alle reisonderdelen tiptop geregeld zijn, zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Stuur een bericht
Maudy Zuidema

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Maudy Zuidema; bijna 25 jaar werk ik bij WRC Reizen en nog steeds met veel plezier! Ik ben cruise-specialist en ben ‘thuis’ in Canada en Amerika. Verder heb ik Costa Rica, verschillende eilanden in de Caribbean, Maleisië, Sri  Lanka en Indonesië bezocht. Sinds twee jaar werk ik vanuit huis (Den Haag) en ben ik één dag per week op ons kantoor in Hilversum aanwezig.  Zélf reizen is natuurlijk het allerleukste om te doen, maar net zo lief stel ik  een mooie reis voor u samen.
 
 
 
 

Stuur een bericht
Mirja Rempt

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Mirja Rempt. Ik werk al bijna 30 jaar bij WRC Reizen en nog steeds doe ik dat met heel veel plezier! Inmiddels ben ik op veel plaatsen in de wereld geweest en ben ik hierdoor uitstekend op de hoogte van de bestemmingen die WRC Reizen aanbiedt. Graag deel ik mijn ervaringen en kennis om gezamenlijk met u uw droomreis samen te stellen.
 
 
 
 

Stuur een bericht
Nina Kruisheer

Content beheerder
Mijn eerste baan na de middelbare school en nu alweer 15 jaar met veel plezier werkzaam bij WRC. Na de afdeling klantenservice en de reserveringen ben ik sinds bijna 3 jaar de content beheerder. Ik zorg ervoor dat al onze reizen op de juiste manier digitaal worden weergegeven. Zowel op de website als op Facebook en in de nieuwsbrieven.
 
 
 
 
 

Stuur een bericht
Pascal de Wilde-Beelen

Reisspecialist
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Pascal de Wilde en sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam bij WRC Reizen. Ik ben nieuwsgierig en wil graag de wereld verkennen met zijn mooie natuur en cultuur en dit ook overbrengen door vakantiegangers te adviseren. Doordat WRC Reizen met name maatwerkreizen aanbiedt, is geen één reis hetzelfde en voor zowel u als mij een nieuw avontuur! Mijn doel is een unieke en goed georganiseerde reis samen te stellen die bij u een onvergetelijke reiservaring achterlaat.

Stuur een bericht
Roos Golstein

Klantenservice
Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Roos Golstein en een van mijn grote passies is reizen! In de drie jaar dat ik werkzaam ben bij WRC Reizen ben ik op een aantal bestemmingen binnen Europa geweest, maar dit hoop ik in de komende jaren te veranderen zodat ik kennis kan maken met bestemmingen op andere continenten. Graag deel ik mijn ervaringen en kennis over de Zuid-Europa reizen met u om gezamenlijk met u uw droomreis samen te stellen.

Stuur een bericht
Suzanna Beekman

Product manager
Ik ben begonnen als supervisor op onze verkoop afdeling. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als product manager. Een veelzijdige functie waarbij ik veel contact heb met onze buitenlandse partners. Ik vind het erg leuk om met onze schitterende bestemmingen te kunnen werken, waarvan ik het overgrote deel ook zelf bezocht heb.


Stuur een bericht