Ons team

Ons team


Hoe uw reiswensen er ook uitzien, bij ons weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht. Onze reizen zijn zo specifiek dat ze niet per computer kunnen worden gereserveerd. En dat willen we ook helemaal niet! Alleen door contact met u te hebben, weten we wat écht belangrijk voor u is. Waar we de accenten moeten leggen om ervoor te zorgen dat uw vakantie een absolute droomreis wordt.

Maak kennis met...

Teus Keus

Teus Keus is het alter-ego van oprichter Teus Brienesse. De vele bestemmingen die Teus tijdens zijn carriere bezocht heeft, inspireren hem dagelijks tot het samenstellen van de meest bijzondere reizen. Bijzonder én betaalbaar, inspirerend en creatief. Zijn keus, Teus Keus.

Stuur een bericht
Anita Bos

Maatwerkspecialist
Mijn specialismes bij WRC zijn Noord- en Midden Amerika en de Caribbean. En dat komt goed uit, want Amerika is mijn absoluut favoriete vakantiebestemming! Hoewel je me ook wakker mag maken voor een weekje Zuid-Europa...  

Stuur een bericht
Birgitta Kolsteeg

Portugal Specialist WRC Reizen 
Sinds 2005 ben ik als Portugal Reisspecialist verantwoordelijk voor het Portugal programma van de WRC Reizen Groep. Ik woon al 20 jaar in Portugal, nabij Sintra. Portugal is in de loop der jaren mijn tweede vaderland geworden, een prachtig land waar veel te zien en te ontdekken valt. Graag help ik u bij het samenstellen van uw reis naar Portugal, bem-vindo in Portugal!

Stuur een bericht
Debbie Heikamp

Maatwerkspecialist
Ruim 10 jaar werk ik bij WRC Reizen. In de loop van de jaren heb ik me daarbij gespecialiseerd in Amerika, Canada en de Caribbean. Heerlijke landen waar de adembenemende natuur en boeiende cultuur hand in hand gaan met zon, zee en strand.

Stuur een bericht
Marscha Bouma

Klantenservice
Begonnen als reisadviseur en daarna via vrijwel alle afdelingen nu geland bij de klantenservice. Concreet houdt dit in dat zodra u uw reis bevestigt, wij ervoor zorgen dat alles vlekkeloos geregeld wordt zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Stuur een bericht
Maudy Zuidema

Maatwerkspecialist
Al ruim 20 jaar bij WRC Reizen en nog steeds met veel plezier! Ik ben cruise-specialist en verder heb ik Amerika, Canada, de Caribbean, Maleisië, Sri  Lanka en Indonesië bezocht. Reizen is het leukst. Maar net zo lief stel ik een mooie reis voor u samen!

Stuur een bericht
Mirja Rempt

Maatwerkspecialist
Ik werk ruim 25 jaar bij WRC Reizen. Na bijna alle afdelingen gedaan te hebben werk ik nu al weer een flink aantal jaren als reisadviseur waarbij ik gespecialiseerd ben in Noord- en Midden-Amerika, Caribbean, Australië en Nieuw-Zeeland.

Stuur een bericht
Monica Ligtenberg

Spanje Specialist WRC Reizen 
Sinds 2001 ben ik verantwoordelijk voor het gehele Spanje programma van WRC Reizen. Met plezier en in overleg vertaal ik uw specifieke wensen naar een onvergetelijke ervaring door dit prachtige land!

Stuur een bericht
Nina Kruisheer

Content beheerder
Mijn eerste baan na de middelbare school en nu alweer 15 jaar met veel plezier werkzaam bij WRC. Na de afdeling klantenservice en de reserveringen ben ik sinds bijna 3 jaar de content beheerder. Ik zorg ervoor dat al onze reizen op de juiste manier digitaal worden weergegeven. Zowel op de website als op Facebook en in de nieuwsbrieven.

Stuur een bericht
Roos Golstein

Klantenservice 
Na mijn toerisme opleiding ben ik begonnen bij WRC Reizen en nu werk ik al drie jaar op de klantenservice afdeling. Dit houdt in dat ik de facturen en reisbescheiden voor uw reis verzorg. Mijn favoriete vakantiebestemmingen tot nu toe zijn Spanje, Portugal en Griekenland.

Stuur een bericht
Pascal de Wilde-Beelen

Sinds 1 juli 2018 ben ik werkzaam bij WRC Reizen. Al vanaf mijn tienerjaren heb ik geweten in welke branche ik wilde gaan werken; de reisbranche. Ik ben nieuwsgierig en wil graag de wereld verkennen met zijn mooie natuur en cultuur en dit ook overbrengen door vakantiegangers te adviseren. Na mijn studie is mijn reislust verder aangewakkerd. Ik heb al vele bestemmingen gezien op verschillende continenten, waarbij elk continent zijn eigen charme heeft. Mijn specialisme zijn Afrika en Australië.

Stuur een bericht
Suzanna Beekman

Product manager
Ik ben begonnen als supervisor op onze verkoop afdeling. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als product manager. Een veelzijdige functie waarbij ik veel contact heb met onze buitenlandse partners. Ik vind het erg leuk om met onze schitterende bestemmingen te kunnen werken, waarvan ik het overgrote deel ook zelf bezocht heb.

Stuur een bericht