Ons team

Ons team


Hoe uw reiswensen er ook uitzien, bij ons weet u zich verzekerd van persoonlijke aandacht. Onze reizen zijn zo specifiek dat ze niet per computer kunnen worden gereserveerd. En dat willen we ook helemaal niet! Alleen door contact met u te hebben, weten we wat écht belangrijk voor u is. Waar we de accenten moeten leggen om ervoor te zorgen dat uw vakantie een absolute droomreis wordt.

Maak kennis met...

Teus Keus

Teus Keus is het alter-ego van oprichter Teus Brienesse. De vele bestemmingen die Teus tijdens zijn carriere bezocht heeft, inspireren hem dagelijks tot het samenstellen van de meest bijzondere reizen. Bijzonder én betaalbaar, inspirerend en creatief. Zijn keus, Teus Keus.

Stuur een bericht
Debbie Heikamp

Maatwerkspecialist
Ruim 8 jaar werk ik bij WRC Reizen in Hilversum. In de loop van de jaren heb ik me daarbij gespecialiseerd in Amerika, Canada en de Caribbean. Heerlijke landen waar de adembenemende natuur en boeiende cultuur hand in hand gaan met zon, zee en strand.

Stuur een bericht
Anita Bos

Maatwerkspecialist
Mijn specialismes bij WRC zijn Noord- en Midden Amerika en de Caribbean. En dat komt goed uit, want Amerika is mijn absoluut favoriete vakantiebestemming zijn! Hoewel je me ook wakker mag maken voor een weekje Zuid-Europa...  

Stuur een bericht
Mirja Rempt

Maatwerkspecialist
Ik werk ruim 25 jaar bij WRC Reizen. Na bijna alle afdelingen gedaan te hebben werk ik nu al weer een flink aantal jaren als reisadviseur waarbij ik gespecialiseerd ben in Noord- en Midden-Amerika, Caribbean, Australië en Nieuw-Zeeland.

Stuur een bericht
Maudy Zuidema

Maatwerkspecialist
Al ruim 20 jaar bij WRC Reizen en nog steeds met veel plezier! Ik ben cruise-specialist en verder heb ik Amerika, Canada, de Caribbean, Maleisië, Sri  Lanka en Indonesië bezocht. Reizen is het leukst. Maar net zo lief stel ik een mooie reis voor u samen!

Stuur een bericht
Nina Kruisheer

Maatwerkspecialist
Mijn eerste baan na de middelbare school en ben nu al weer 13 jaar met veel plezier werkzaam bij WRC. Hoewel ik al veel gereisd heb, is Zuid-Europa Reizen echt mijn ding en ik vertel u graag alles over de mooie en bijzondere reizen die we hier aanbieden.

Stuur een bericht
Marscha Bouma

Klantenservice
Begonnen als reisadviseur en daarna via vrijwel alle afdelingen nu geland bij de klantenservice. Concreet houdt dit in dat zodra u uw reis bevestigt, wij ervoor zorgen dat alles vlekkeloos geregeld wordt zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie!

Stuur een bericht
Blanche Brienesse

copywriter/ fotoredactie
Ik ben werkzaam op de afdeling back-office bij de website-ontwikkeling. Hier verzorg ik samen met collega's de wisselende content. Zelf reis ik, wanneer mogelijk, graag naar Australië, Azie en Zuid-Europa. 

Stuur een bericht
Suzanna Beekman

Product manager
Ik ben begonnen als supervisor op onze verkoop afdeling. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam als product manager. Een veelzijdige functie waarbij ik veel contact heb met onze buitenlandse partners. Ik vind het erg leuk om met onze schitterende bestemmingen te kunnen werken, waarvan ik het overgrote deel ook zelf bezocht heb.

Stuur een bericht