Petrel van Bronkhorst - General Manager

Petrel van Bronkhorst - General Manager


Nederland (en zelfs Europa) is voor mij te klein. Ik verleg graag letterlijk de grenzen en heb een echte passie voor reizen naar verre bestemmingen. Al meer dan 20 jaar reis ik de wereld rond. Ik vind het heerlijk dat ik mensen kan laten genieten tijdens hun maatwerk droomreis, puur door het goed doen van mijn werk samen met het team. Een mooie baan toch?

Australië is één van de bestemmingen die mijn hart heeft gestolen. De vriendelijkheid van de mensen, de gave steden, de ruimte die het land biedt (de totale oppervlakte is groter dan Europa, maar er wonen slechts 21 miljoen mensen) en de werkelijk schitterende natuur blijven mij boeien. De verschillen qua landschap en klimaat binnen het land zijn enorm. Dus advies van iemand die het land goed kent is van groot belang. Australië is vanwege de vliegafstand niet de goedkoopste reisbestemming en jouw vrije tijd is wellicht beperkt. Daarom is alleen het beste voor zo’n reis goed genoeg! Ik help u daarom graag met uw reis Downunder!

Australië: hier is écht voor ieder wat wils. Maak een trip naar de Whitsundayeilanden, die bekend staan om de hagelwitte stranden. Onderweg springt u vanaf de boot de zee in en kunt u snorkelen in het Great Barrier Reef. Trek de natuur in tijdens een bezoek aan het oudste regenwoud ter wereld: Daintree National Park en spot een van de vele wilde diersoorten. Of leer over de gewoontes en verhalen van de lokale bevolking, de Aboriginals, tijdens een tour naar Ayers’ Rock. Naast de vele activiteiten die u kunt ondernemen in dit variërende land, moet u uiteraard niet vergeten om vooral te genieten van al het moois wat u tegenkomt!

Vanuit Australië vliegt u binnnen een paar uur tijd door naar dit paradijs, waar het water helderblauw is en de stranden hagelwit. Het eiland is perfect voor reizigers die ‘even’ een uitstapje willen maken naar de eilandgroep. U kunt hier genieten van de zon, de zee en het strand. Ga met de boot op ontdekkingstocht naar de andere kleine eilandjes met witte stranden en prachtige natuur. Voor de afwisseling kunt u met een huurauto het eiland verkennen en onderweg een tussenstop maken bij de lokale markt of de dierentuin.

Ook Azië is een plek waar ik graag kom. In Yogyakarta heb ik een foodtour gedaan: overheerlijk en volgegeten, maar wat leuk! De mensen in Indonesië zijn zó vriendelijk en hartelijk. En dat komt zeer zeker door hun heerlijke eten. Met de fietstaxi, becak geheten, gingen we een middagje op pad. We keken niet alleen onze ogen uit, maar mochten ook nog eens de heerlijkste gerechten proeven.

Graag help ik u met veel enthousiasme verder met het samenstellen van uw mooiste vakantie

Met reislustige groet, Petrel
petrel@wrc.nl 088 - 01 01 100