Praktische zaken

Praktische zaken


Welke landen kunt u bezoeken?

U mag door alle landen rijden die op de groene verzekeringskaart vermeld staan. In praktijk zijn dit nagenoeg alle landen in Europa.

Wie mag de camper besturen?

De campers mogen bestuurd worden door bestuurders die op het verhuurcontract vermeld staan, die minimaal 23 jaar oud zijn en minimaal 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B. Alle bestuurders dienen bij het ophalen van de camper aanwezig te zijn en een geldig rijbewijs te overleggen.

Mag mijn huisdier mee?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. In overleg kan er alleen voor hulphonden een uitzondering gemaakt worden.

Is er inventaris in de camper aanwezig?

U kunt de keuze maken of u uw eigen inventaris (Kopjes, borden, pannen etc.) meeneemt, of dat u de inventaris bij huurt. Dit kunt u bij boeking aangeven. Daarnaast kunt u ook buiteninventaris bij huren: een grondzeil, campingtafel en stoelen.

Moet de camper worden schoongemaakt bij terugkomst?

Ja, deze dient van binnen en van buiten schoon gemaakt te zijn, ook de toiletcassetten en de vuilwatertank dienen leeg en schoon te zijn. Het dak van de camper hoeft u niet schoon te maken. Wilt u uw camper laten schoonmaken? Dat kan tegen meerprijs, geef dit wel uiterlijk bij het ophalen van de camper aan.

Huurperiode:

De camperhuur gaat per week. Ophalen en inleveren is op vrijdag. De minimale huurperiode bedraagt 1 week, in de maanden juli en augustus 2 weken.

Welke campertypes zijn er?

Er zijn 3 campertypes variërend in lengte van ca. 7 tot 7,5 meter. Alle campers zijn voorzien van een douche en toilet, een keukenblok, een luifel, een fietsendrager. Het aantal zitplaatsen met gordel en slaapplaatsen is maximaal 4 -  5 personen, afhankelijk van het campertype.

Camper in een ander land ophalen?

Mocht u per camper door Europa willen reizen, maar een camper in een ander land willen ophalen, bijvoorbeeld Duitsland, Zweden, Frankrijk of het Verenigd Koninkrijk, dan kunnen wij u dit ook aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.