Verlengingsarrangement: Cruisen naar de Bahamas met de Royal Caribbean International (4 of 5 dagen /3 of 4 nachten)

Verlengingsarrangement: Cruisen naar de Bahamas met de Royal Caribbean International (4 of 5 dagen /3 of 4 nachten)


Royal Caribbean International®
Waarom zou u tijdens uw vakantie op het vasteland blijven, wanneer de zee zoveel meer te bieden heeft? Met Royal Caribbean International wachten 22 van ’s werelds meest innovatieve cruiseschepen op ontdekking. Bij welke andere maatschappij kunt u schaatsen, surfen of aan een zipline van de ene naar de andere kant van het schip zoeven? U beslist wat u doet en waar u vaart: dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld.

05-daagse Bahamas Cruise met de Navigator of the Seas
Vertrek uit Miami: iedere maandag. 
Duur: 5 dagen / 4 nachten.

Vaarschema (onder voorbehoud):

Dag Haven
Ma Vertrek Miami
Di Cococay
Wo Nassau, Bahamas
Do Op zee
Vr Aankomst Miami

 

04-daagse Bahamas Cruise met de Navigator of the Seas
Vertrek uit Miami: iedere vrijdag.
Duur: 4 dagen / 3 nachten.

Vaarschema (onder voorbehoud):

Dag Haven
Vr Vertrek Miami
Za CocoCay
Zo Nassau, Bahamas
Ma Aankomst Miami
Aankomsthavens
:


Nassau
Nassau, gelegen op New Providence Island, is veelal de aanleghaven. Bij het binnenvaren ziet u het magische resort Atlantis, en wordt het al duidelijk dat dit een echt paradijs is. Hier kunt u proeven van het unieke sfeertje dat er heerst. Eenmaal van boord wandelt u naar de sfeervolle terminal waar u wordt verwelkomd  door Caribische live muziek. Vanaf de pier kunt u richting Frederick Street wandelen waar u het vertrekpunt vindt van de lokale busjes. Ook kunt u het oude gedeelte van Nassau verkennen met paard en koets. Opmerkelijk zijn de fraaie koloniale gebouwen uit de tijd van de Engelse kolonisatie. U kunt er gezellig shoppen in de talrijke duty-free winkels.


St. Thomas
St. Thomas, ook bekend als het Amerikaans Maagdeneiland, is beroemd vanwege de prachtige stranden. St. Thomas is een belastingvrij winkelparadijs. Bekende winkelstraten zijn Main Street en Black Street. Vlakbij de kade wachten open safaribusjes u op om u naar het centrum van Charlotte Amalie te brengen. Ook in de aanleghaven zijn mooie winkels. U kunt een taxi nemen op de pier, maar spreek wel duidelijk een prijs af. Wilt u van het schitterende onderwaterleven genieten? Bezoek dan Coral World, het Observatorium en het Marine Park zo’n 20 minuten per taxi. Boven geniet u van een prachtig uitzicht en na het bezoek aan het park kunt u gaan zwemmen in de prachtige zee aan Coki Beach.

CocoCay
Het stille CocoCay met zijn ongerepte, witte zandstranden en spectaculaire natuur is een sprookjeseiland vol avontuur en uitsluitend toegankelijk voor Royal Caribbean’s gasten! Verken de kronkelende natuurpaden op het eiland, duik onder in het helderblauwe water, of doe eens lekker helemaal niets.