Red Centre Outback Safari Camping Tours - Praktische informatie

Red Centre Outback Safari Camping Tours - Praktische informatie


Praktische informatie

  • De sanitaire voorzieningen tijdens deze reis zijn beperkt, vanwege de afgelegen locaties die u bezoekt. Op de campsites zijn doorgaans een eenvoudig bush toilet en een (buiten)douche aanwezig. 
  • Vanwege vroeg vertrek uit Alice Springs (06:00–07:00 uur) en aankomst aan het eind van de middag is het noodzakelijk om een overnachting voor het begin en na afloop van de tour in Alice Springs te boeken. Wij kunnen dit voor u verzorgen in diverse hotels in Alice Springs (niet bij de reissom van de tour inbegrepen). 
  • Van de deelnemers van de tours wordt verwacht dat zij meehelpen met het bereiden van de maaltijden, afwassen, het verzamelen van hout voor het kampvuur en het inladen van het 4-WD voertuig. 
  • Vanwege weersomstandigheden, operationele redenen, toegankelijkheid van locaties en culturele redenen kan het noodzakelijk zijn om het schema aan te passen.  
  • Vanwege beperkte beschikbaarheid in het 4-WD voertuig geldt er een bagage restrictie van 1 kleine tas en 1 (zachte) tas voor overnachtingsspullen per persoon, maximaal 10kg. Uw grote bagage laat u in een bagage depot in uw accommodatie in Alice Springs achter. Indien de tour start vanaf Ayers Rock Airport kan de bagage worden opgeslagen in een trailer.
  • De tours kunnen zowel in Alice Springs (vertrek vroeg in de ochtend) als Ayers Rock Airport (vertrek tussen 13:00–14:00 uur) aanvangen. Indien de tour vanaf Ayers Rock Airport aanvangt, dan vervalt de lunch die bij de tour op dag 1 inbegrepen is.