Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

108 Mile Ranch

  • Hart van de Cariboo regio
  • Veel geschiedenis
  • Outdoor-activiteiten

108 Mile Ranch

De plaats 108 Mile Ranch is een gemeenschap in het hart van de Cariboo regio. Het toont een prachtig landschap en biedt vele recreatiemogelijkheden. Ook zijn er authentieke ranches en spa Resorts. In de negentiende eeuw werd goud ontdekt en talloze goudzoekers trokken toen naar de regio. In die tijd werden er huizen gebouwd, waarvan u nu nog een paar kunt bezichtigen.
 
U ziet hier een oorspronkelijke winkel, schuur en een hotel uit die tijd. Deze bezienswaardigheid is toegankelijk voor publiek van mei t/m september.
 
Winter

Deze regio is tegenwoordig ook een populaire wintersportbestemming en gespecialiseerd in Nordic skieën. De ski-paden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook kunt u schaatsen of een slee tocht maken met honden.  In januari vindt de Jack Gawthorn Memorial Dog Sled Race plaats, een race met sledehonden die deelnemers uit heel West-Canada trekt.


Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.