Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Addo Elephant National Park

  • Oost-Kaap
  • Wilde olifanten
  • Biodiversiteit
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Addo Elephant National Park Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Addo Elephant National Park

Addo Elephant National Park

 
Addo Elephant National Park is een van de grootste reservaten in Zuid-Afrika, gelegen aan de Oost- Kaap. Het reservaat biedt ruimte aan bio-diversiteit, berglandschappen, flora en fauna. Het gebied beslaat ongeveer 180,000 hectare. Het loopt van Darlington Dam en omvat berggebied, rivieren en kusteilanden. Het vormt een goed alternatief voor het bekende Kruger Park. U ziet hier in beperkte tijd veel wild.
 
Het park biedt sinds 1931 ruimte aan zeldzame dieren als de olifant. Vandaag de dag vindt u hier ook leeuwen, buffels, neushoorns en luipaarden. Daarnaast is het mogelijk hier de walvis, de witte haai en de Afrikaanse pinguïn te zien. Het is mogelijk om leeuwen te bezichtigen vanuit de jeep. Ook kunt u een groep olifanten bezichtigen terwijl ze baden in de rivier. Daarnaast biedt Zuurberg Mountain ruimte voor wandelingen...en de duinen bij Woody Cape geven een prettig decor voor een picknick.


Mirja Rempt
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Addo Elephant National Park met deze 17 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Addo Elephant National Park gecombineerd met 17 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: