Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Adelaide

  • Victoria
  • Aboriginal art
  • Kunst- en muziekfestivals
Toon mij alle 3 WRC reizen naar Adelaide Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Adelaide

24 dagen Camperreis + Individueel
24 dagen
  • Maui, Britz & Mighty, Apollo, Star, Cheapa.
  • Diverse locaties en campertypes.
  • Profiteer van de beste aanbiedingen.
Bekijk

Adelaide

 
 
Adelaide; een prettige, overzichtelijke stad. De straten zijn breed, files komen amper voor; alles is goed bereikbaar. Het wordt ook wel de ’20 minuten-stad’ genoemd; u kunt de stad doorwandelen en diverse attracties te voet bereiken. Ook is het een groene stad, een ‘city in a park’, met parken, tuinen en groene pleinen. De stad met iets meer dan 1 miljoen inwoners telt 700 restaurants; de ''foodscene'' is belangrijk hier.
 
Er worden diverse kunst-en muziekfestivals georganiseerd, u kunt hier heerlijk dineren en er wordt veel georganiseerd rond het eco–toerisme. Ook zijn er tours en evenementen gepland die inzicht geven in het aboriginal leven en de geschiedenis. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor bezoekers: U kunt hier zwemmen met dolfijnen, nabijgelegen dorpen bezichtigen of een kunstgalerie bezoeken.
 
Activiteiten
 
Wandel door gezellige straatjes waar men u gerechten serveert, variërend van Spaanse tapas tot Australische meatpies. Ontdek de haven van Adelaide; u vindt hier 19e eeuwse gebouwen, een scheepswerf en vrolijke pubs.
 
Wandel langs het North Terrace waar een paar culturele gebouwen van Adelaide staan, zoals het parlementsgebouw, het casino en de Art- Gallery van Zuid-Australië.
 

Mirja Rempt
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Adelaide met deze 32 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Adelaide gecombineerd met 32 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: