Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Albany

  • Scenic drive
  • Mooie, ruige kustlijn
  • Walvissen en dolfijnen spotten
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Albany Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Albany

Albany

 
Laat u verrassen door het – relatief- onbekende westen van Australië. Hier kunt u walvissen spotten, wandelen langs de kustlijn of genieten van uitgestrekte velden vol kleurrijke bloemen. Albany ligt op slechts 5 uur rijden van Perth. De route van Perth naar Albany staat bekend als één van de mooiste scenic drives van Australië...een aanrader dus.
 
In de stad vindt u de geschiedenis van de Europese nederzetting. Er staan nog vele originele gebouwen die nu voor locals en internationale reizigers toegankelijk zijn.
 
Tip
 
Van juni t/m oktober kunt u hier walvissen spotten. De kustlijn van Albany is bijzonder mooi, u ziet hier onder meer Humpback walvissen en Southern Right walvissen. Bij de locatie ‘Bald Head’ komen soms ook zeehonden en dolfijnen langs.
 
Ook kunt u een bezoek brengen aan de gezellige farmer's markets. Hier kunt u de mensen achter de voedselproductie, kunst en ambachten ontmoeten en genieten van de vrolijke sfeer.

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Albany met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Albany gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: