Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Albertinia

  • Aloe producten
  • Garden route
  • West-Kaap

Albertinia

 
Albertinia is een dorp met ca. 6,000 inwoners in de Zuid-Afrikaanse provincie West-Kaap. Het behoort tot het Eden district. Het maakt deel uit van de Scenic Garden Route tussen de Oost- en West Kaap.
 
Het dorp heeft een gezellige sfeer en heeft als bijnaam ‘’huis van de aloë’’, vanwege de grote hoeveelheden aloë-planten die hier overal groeien. In het dorp staan twee fabriekjes voor de extractie. De plant wordt gebruikt in de medicijnen en cosmetica-industrie.
 
 Activiteiten
 
In de regio kunt u hiken bij Reins Nature Reserve, bungee-jumpen of golfen bij een van de banen. In het dorp is ook een aloë producent gevestigd. Geinteresseerden zijn welkom en kunnen een tour krijgen met informatie over de diverse toepassingen.

Maudy Zuidema
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.