Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Alcácer do Sal

  • Setubal
  • Rivier Sado
  • Igreja de Santa Maria
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Alcácer do Sal Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Alcácer do Sal

9 dagen Autoreis + Individueel
9 dagen
  • Prachtige autoreis van Lissabon naar Faro
  • Strand, oneindige zee en blauwe luchten
  • Costa de Lisboa, Costa Dourada & Algarve
€ 1250,-
Bekijk

Alcácer do Sal

 
Alcácer do Sal is een ontspannen plaats in het district Setubal. Het heeft een inwonersaantal van ca 14,000 inwoners. De plaats ligt mooi aan de oever van de rivier Sado, en heeft een geschiedenis die teruggaat naar de oudheid. Er worden hier archeologische vondsten gedaan, die verwijzen naar de tijd van bv de Grieken en Feniciërs. In de Romeinse tijd, kreeg het een belangrijke functie als handelsstad. Via de rivier werden landbouwproducten (o.a. graan en olijfolie) vervoerd naar andere gebieden in de Middellandse zee. Alcácer stond toen bekend als een belangrijke binnenhaven.
 
In de 8e eeuw werd het een Islamitische stad en hoofdstad van de regio. Rond de 13e eeuw werd het heroverd door de kruisvaarders, onder leiding van de Portugese koning Afonso II. Dankzij de verschillende culturen is de stad rijk aan bijzondere en diverse architectuur. Ontdek het kasteel, waar u panoramische uitzichten heeft over de rivier en omliggende velden.
 
Verken de stad en wandel door straatjes en steegjes, met hier en daar interessante monumenten, zoals de kerk Igreja de Santa Maria do Castelo en het Museu Municipal. In de regio liggen enkele mooie badplaatsen en traditionele dorpen zoals Porto de Rei.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Alcácer do Sal met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Alcácer do Sal gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: