Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Aliwal North

  • Oranje rivier
  • Buffelspruit nature reserve
  • Lokale natuurbaden
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Aliwal North Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Aliwal North

21 dagen Autoreis + Individueel
21 dagen
  • Autoreis van Kaapstad naar Johannesburg.
  • Maak een aantal safari’s.
  • Strand, kunst, cultuur & geschiedenis.
€ 2715,-
Bekijk

Aliwal North

 
Het dorp ligt aan de Oranje Rivier, bij de grens van de Vrijstaat en de Oost-Kaap provincie. Het ligt op een gunstig rivierpunt, waar het water ondiep is, en het eenvoudig is door het water te waden. Het dorp leeft van de agricultuur: men produceert hier onder meer wol, vlees- en zuivel.
 
Geniet van een duik in een van de thermale baden:  lokale natuurbaden met mineraalwater dat bekend staat om zijn heilzame invloed. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden en u kunt hier in water liggen van ongeveer 30°C. Hierna kunt u de lokale keuken proberen bij een van de restaurants, wat winkelen of de brug over de Oranje rivier bewonderen. Ook zijn er mooie parken voor een wandeling of een gezellige picknick.
 
Ca. 2 km buiten Aliwal ligt Buffelspruit Nature Reserve. In dit reservaat leven veel antilopen zoals de springbok en de eland. Daarnaast kunt u hier ook de Buffel, Struisvogel, Zebra en Oryx tegenkomen.
 
  


Corine Klootwijk
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Aliwal North met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Aliwal North gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: