Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Almagro

  • Campo de Calatrava
  • Internationaal, klassiek theaterfestival
  • Historisch-cultureel erfgoed
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Almagro Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Almagro

Almagro

 
Almagro ligt in het gebied Campo de Calatrava, bij Ciudad Real. De stad heeft een rijk cultureel aanbod. Dit ziet u terug bij het openlucht theater, het nationaal theater en het jaarlijkse, internationaal festival. Almagro was hoofdstad van het gebied Campo de Calatrava. In het centrum ligt het Plaza Mayor. Hier staan de belangrijke culturele gebouwen, zoals het stadhuis, het theater en stedelijk museum. 
 
Ieder jaar vindt hier een klassiek festival plaats. Verder staan in de stad diverse, religieuze bouwwerken zoals de kerk van San Bartolome, de kerk San Austin en een paar kloosters die benoemd zijn tot historisch-cultureel monument. In de regio liggen meren en eilanden, bij het Nationaal Park Las Tablas de Daimiel of bij het natuurgebied Lagunas de Ruidera.

Mirja Rempt
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Almagro met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Almagro gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: