Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Altomonte

  • Calabrië
  • Cultureel erfgoed
  • Goede restaurants
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Altomonte Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Altomonte

Altomonte

 

Altomonte wordt beschouwd als een van de mooiste steden in de provincie Cosenza, Calabriëen telt ca 4,500 inwoners. De oppervlakte bedraagt ongeveer 65 km2. Het heeft middeleeuwse huizen, smalle steegjes en kronkelende straten. Het hoogteverschil biedt prachtige uitzichten. In de stad staan enkele kerkjes en meer cultureel erfgoed.

Reizigers komen hier af op de cultuurschatten en genieten tegelijk van de prachtige natuur. Bij het lokale museum ziet u religieuze kunst uit de 17e en 18e eeuw. Bijzondere attracties zijn bv: de Chiesa di Santa Maria, het Museo Civico en het Complesso Monastico di San Francesco di Paola.

Ook liggen hier enkele goede restaurants, die bekend staan om de heerlijke keuken en de typerende, Zuid - Italiaanse gastvrijheid.
 

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Altomonte met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Altomonte gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: