Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Amish Country

  • Geloof en tradities
  • Paarden, koetsen, eenvoud
  • Huisgemaakte producten

Amish Country

 

Ontdek een van de grootste Amish gemeenschappen in Amerika. Men leeft hier dichtbij de natuur en verbouwt het land op oorspronkelijke wijze (zonder moderne techniek). De Amish kwamen uit diverse landen in Europa, maar zij migreerden in de 18e eeuw naar Amerika.

In het dorp ziet u paarden, koetsen en mensen in traditionele kledij. De vrouwen dragen lange jurken en schorten. De mannen dragen donkere kleding en donkere hoeden.

Wanneer u een tour maakt naar dit gebied, krijgt u een idee van hun leefwijze, kunt u de authentieke Amish gerechten proeven en kennis maken met hun cultuur. Wandel rond in het dorp en bekijk hoe Amish families hun huisgemaakte producten verkopen: o.a. quilts, kaarsen en verse maaltijden.

Proef het lokale gebak, zoals bijvoorbeeld verse roomtaart. Vroeg in de ochtend kunt u de Amish met de koets naar het werk zien gaan.

Mirja Rempt
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.