Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Annapolis

  • Amerika's zeilhoofdstad
  • Sfeervolle straten
  • Indrukwekkende marine-traditie

Annapolis

 
Deze stad staat bekend als Amerika’s zeilhoofdstad. Annapolis countryside biedt een uitgestrekte kustlijn en een kijkje in de Amerikaanse geschiedenis.
 
Bij Annapolis Baltimore vindt u winkelcentra, een casino en een vliegveld. De stad beschikt over 18de eeuwse architectuur met mooie straten en een ''koloniale'' uitstraling. Annapolis heeft een bijzonder verleden, dat draait om een indrukwekkende marine-traditie.
 
Vroeger was de stad een bekende zeehaven. In de huidige tijd is het zeeleven hier nog steeds belangrijk. In het gezellige havengebied kunt u de zeilschepen aan de kade bewonderen…of een tocht maken per zeilboot. Bent u waterliefhebber, dan is dit dus een ideale bestemming.
 
Breng ook een bezoek aan de Naval Academy of het statige Maryland State House. U kunt hier een zeilwedstrijd bijwonen, of een mooie tocht maken langs de Chesapeake Bay.

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.