Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Annapolis

  • Amerika's zeilhoofdstad
  • Sfeervolle straten
  • Indrukwekkende marine-traditie

Annapolis

 
Deze stad staat bekend als Amerika’s zeilhoofdstad. Annapolis countryside biedt een uitgestrekte kustlijn en een kijkje in de Amerikaanse geschiedenis.
 
Bij Annapolis Baltimore vindt u winkelcentra, een casino en een vliegveld. De stad beschikt over 18de eeuwse architectuur met mooie straten en een ''koloniale'' uitstraling. Annapolis heeft een bijzonder verleden, dat draait om een indrukwekkende marine-traditie.
 
Vroeger was de stad een bekende zeehaven. In de huidige tijd is het zeeleven hier nog steeds belangrijk. In het gezellige havengebied kunt u de zeilschepen aan de kade bewonderen…of een tocht maken per zeilboot. Bent u waterliefhebber, dan is dit dus een ideale bestemming.
 
Breng ook een bezoek aan de Naval Academy of het statige Maryland State House. U kunt hier een zeilwedstrijd bijwonen, of een mooie tocht maken langs de Chesapeake Bay.

Jasmijn van Riemsdijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Jasmijn van Riemsdijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.