Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Antequera

  • Cultuurbestemming
  • Originele hunebedden
  • Spaanse barok
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Antequera Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Antequera

10 dagen Autoreis + Individueel
10 dagen
  • Indrukwekkende autorondreis vanuit Málaga.
  • Bekijk Ronda, Sevilla, Córdoba, Granada.
  • U verblijft in vorstelijke accommodaties.
€ 1675,-
Bekijk

Antequera

 
Antequera is een populaire cultuurbestemming in Andalusië. Het heeft geleefd onder bewind van de Hunnen, de Romeinen en de Moren. Al deze bewoners hebben hun erfgoed nagelaten, en Antequera heeft nu een breed cultureel aanbod, waar reizigers van kunnen genieten. In het historisch centrum ziet u pleinen, kerken en kloosters. Er zijn bijzonder veel bezienswaardigheden, dit maakt de stad erg populair bij geschiedenis- en cultuurliefhebbers. 
 
Eén van de bouwraadsels van dit gebied, zijn de hunebedden.  Deze bouwwerken gaan terug tot zo'n 4000 jaar voor Christus. Ze zijn opgebouwd uit immense stenen en in de wanden zijn pré-historische tekens gekerfd. Ook bijzonder is de Iglesia del Carmen, een 16e eeuwse kerk, gebouwd in een typische barokstijl. De kerk heeft prachtige vloeren, kapellen en ambachtelijk houtwerk.

Corine Klootwijk
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Antequera met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Antequera gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: