Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Arenal

  • Prachtige Arenal vulkaan
  • Ontdek het regenwoud
  • Vogels spotten
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Arenal Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis, Rondreis

Alle reizen naar Arenal

19 dagen Autoreis + Individueel
19 dagen
  • Verblijf in Tortuguero National Park.
  • 03 Overnachtingen in Granada (Nicaragua).
  • Van tropische wouden tot prachtige stranden.
€ 3250,-
Bekijk

Arenal

 

Bent u geïnteresseerd in vulkanen? Breng dan tijdens uw rondreis een bezoek aan de vulkaan Arenal. Dit is, volgens velen, één van de meest bijzondere sites van Costa Rica. De vulkaan ligt in een nationaal park en is sinds 1968 weer af en toe actief. Vóór 1968 was de vulkaan 400 jaar lang een ‘slapende vulkaan’. Vanwege de vulkaan en de samenstelling van de grond, vindt u hier warmwaterbronnen waarin u heerlijk kunt baden.

In het Arenal Nationaal Park zijn diverse routes uitgezet die weidse uitzichten bieden op de vulkaan en de omliggende natuur. Ook kunt u hier wilde dieren observeren in hun natuurlijke omgeving. In dit park worden enkele eco-tours aangeboden; zo zijn er mogelijkheden te hiken, exotische vogels te spotten of te gaan paardrijden.

Corine Klootwijk
WRC Costa Rica specialist

Als Costa Rica specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Arenal met deze 9 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Arenal gecombineerd met 9 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: