Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Aruba

  • Kleurrijke gebouwen Oranjestad
  • Goed klimaat
  • Buitensport-activiteiten
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Aruba Gevonden reissoorten Individueel, Reizen per trein, Strandvakantie Reizen per Rondreis, Treinreis, Vliegreis

Alle reizen naar Aruba

16 dagen Vliegreis + Individueel
16 dagen
  • Unieke accommodaties met veel privacy
  • Boutique appartementen resort op Aruba
  • Kleinschalig bungalow park op Curaçao
€ 2050,-
Bekijk
8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige appartementen
  • Boutique hotels & strand resort
  • Bunalowresort met veel privacy
€ 310,-
Bekijk

Aruba

 

Aruba ligt in het Caraibisch gebied, vlak voor de kust van Venezuela. De oppervlakte van het eiland beslaat zo’n 180 km2. Het biedt witte zandstranden, ruige natuur en gezellige steden. In Oranjestad kunt u op uw gemak rondwandelen tussen de kleurige architectuur.

Verder vindt u hier mooie panorama’s en een vriendelijke bevolking. Het is een ideaal eiland voor een ontspannen strandvakantie. Op Aruba is het gedurende het gehele jaar mooi weer. De temperatuur is zo’n 30 graden Celsius, maar het blijft aangenaam vanwege een verkoelende zeewind. Er valt weinig regen en de buien duren meestal slechts kort.

Het eiland organiseert diverse sportactiviteiten. Zo kunt u hier golfen, paardrijden, mediteren, of tennissen bij het strand. Daarnaast zijn er culturele attracties. Breng bv een bezoek aan het archeologisch museum of de aloe-fabriek.

Tip: Internationaal Filmfestival Aruba

Een aanrader: het Aruba Internationaal Film Festival, dat hier jaarlijks wordt georganiseerd in oktober. Het evenement heeft een feestelijke première. Tijdens dit festival ontvangt het eiland acteurs, regisseurs en filmmakers uit diverse landen. U ziet een mix van internationale en caraibische films. Ook worden er debatten en workshops georganiseerd.

Corine Klootwijk
WRC Aruba specialist

Als Aruba specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Aruba met deze 5 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Aruba gecombineerd met 5 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: