Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Arzachena

  • Stazzi's
  • Turibulum rots
  • Authentieke accommodaties

Arzachena

 
Arzachena ligt in het noorden van Sardinië. Ontdek hier de ''Stazzi's'' en het symbool van de stad: de rots Turibulum. De locatie is geschikt voor strandliefhebbers: u vindt hier witte zandstranden, waar u kunt zonnebaden en ontspannen.
 
Een symbool van de stad is de bijzondere, paddestoelvormige rots: de Turibulum. Ook vindt u hier de kenmerkende ''Stazzi'', dit zijn bijzondere landhuizen/ boerderijen, die het gebied een authentieke sfeer geven. In de regio ziet u verder de stad Olbia, met een bijzondere 11e eeuwse basiliek.
 
Enkele van deze voormalige stazzi landhuizen, zijn tegenwoordig omgetoverd tot prachtige accommodaties. U verblijft hier in een ontspannen, landelijke omgeving. Bij de restaurants worden lokale gerechten geserveerd.
 
 
 
 
 
 

Maudy Zuidema
WRC Italië specialist

Als Italië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.