Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Asheville

  • Sweet Potato Pancakes
  • Gezellige straten en boeiende geschiedenis
  • Outdoor recreatie

Asheville

 
Asheville is een aanrader! In Asheville heerst een bijzonder prettig leefklimaat. De frisse berglucht en mooie omgeving trekken onder andere veel culinaire levensgenieters aan. In het gezellige centrum is er dan ook een ruime keuze aan restaurants met veelal een biologische inslag en een bijzondere menukaart en tevens zijn er originele micro-brouwerijen te vinden. De inwoners bestaan uit een mix van ondernemers, kunstenaars en sportieve outdoor - types. Veel van de artistieke en kunstzinnige inwoners verkopen of exposeren hun werk in de diverse kunstgalerijen in Ashville. 
De bekendste attractie in Asheville is Biltmore Estate, het grootste woonhuis in de Verenigde Staten. Het huis telt maar liefst 250 kamers en is in opdracht van de familie Vanderbilt gebouwd in 1880. 
Probeer de heerlijke ‘’sweet potato pancake’’, een lokale favoriet! De stad vormt ook een goede startplek voor sportieve reizigers die graag de natuur in trekken en kamperen.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.