Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Atlanta

  • Zuidelijke gastvrijheid
  • Historische wijk van Martin Luther King Jr.
  • The World of Coca Cola Museum
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Atlanta Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Atlanta

18 dagen Autoreis + Individueel
18 dagen
  • Muziek in Nashville en Memphis.
  • Historie in New Orleans en Charleston.
  • Relaxen op Amelia Island en in Orlando.
€ 1970,-
Bekijk

Atlanta

 
Atlanta is de hoofdstad van de staat Georgia en hoewel het een grote stad is wordt u welkom geheten met de aangename zuidelijke gastvrijheid. Het is een levendige stad, waar heden en verleden elkaar lijken te ontmoeten.
 
U kunt enkele prachtige wijken van Altanta bezoeken. Bekijk bijvoorbeeld het stijlvolle Midtown of Buckhead, beiden met vele interessante winkels en heerlijke restaurants waar u ’s avonds kunt dineren. U kunt een bezoek brengen aan de historisch wijk van Martin Luther King Jr. of aan de wijk ‘Sweet Auburn’.
 
Hier vindt u het King Center en eveneens de historische Ebenezer Baptisten kerk. Verschillende tentoonstellingen laten de geschiedenis van Atlanta laten zien.
 
In Atlanta kunt u ook ‘The World of Coca Cola museum’ bezoeken waarbij het mogelijk is zowel cola te proeven uit vroegere tijden als die van nu. Een eindje ten oosten van de stad ligt Stone Mountain, één van ’s werelds grootste granieten grafheuvels met beeldhouwwerken van vroeger helden. 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Atlanta met deze 11 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Atlanta gecombineerd met 11 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: