Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Avila

  • Unesco werelderfgoed
  • Bijzondere stadsmuur
  • Kerken en kloosters
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Avila Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Avila

Avila

 
De stad Avila ligt op de hoogvlakte van Meseta, op een hoogte van 1130 meter. Het staat bekend als een bedevaartsoord van Santa Theresia, een 16e eeuwse mystica. De stad wordt omgeven door een originele, goed bewaarde stadsmuur met bastions en torens. Een dichter noemde deze regio ooit: land van heiligen en keien. De mystieke, religieuze sfeer vindt u hier terug bij diverse monumenten die verwijzen naar kerkelijke figuren.
 
In 1985 werd de stad tot Werelderfgoed verklaard. Voor een mooi uitzicht op de stad, kunt u naar het punt ''De vier zuilen'', een heuvel die mooi zicht biedt op de indrukwekkende, middeleeuwse stadsmuur.
 
Interessante attracties in de stad, zijn bv het klooster van La Santa, dat werd gesticht in de 17e eeuw. Buiten de stad, staat het klooster La Encarnación, met geschriften, schilderijen en objecten uit deze periode.

Maudy Zuidema
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Avila met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Avila gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: