Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Ba Be

  • Nationaal park
  • 4 uur rijden vanaf Hanoi
  • Rijke flora en fauna
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Ba Be Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Ba Be

18 dagen Rondreis + Individueel
18 dagen
  • Kennismaking met het kleurrijke noorden.
  • Verblijf in Sapa ‘het dak van Vietnam’.
  • Veel bergstammen in traditionele kleding.
€ 2390,-
Bekijk

Ba Be

 
Het Ba Be nationaal park ligt in het noorden van Vietnam, op ca. 4 uur rijden van de hoofdstad Hanoi. Het wordt gezien als één van de mooiste parken van het land. Met 100 vierkante kilometer aan oppervlakte en een diverse flora en fauna, biedt het de reiziger een indrukwekkende ervaring.
 
De naam betekent ''drie meren''. Het meer is opgedeeld in drie aaneengesloten delen. Het is het grootste meer van het land. Tijdens een bezoek, kunt u een boottocht over het meer maken. Onderweg ontdekt u de gevarieerde natuur en ziet u diverse, zeldzame dieren in hun eigen omgeving.
 
In het park leven vleermuizen, beren en wilde katten.  Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de 60 soorten zoogdieren, 40 soorten reptielen, 200 soorten vogels, en meer dan 300 vlindersoorten. In het gebied is een divers aanbod aan accommodaties. Zo heeft u keus uit eco-lodges, guesthouses, of een comfortabel resort.
 
Tip:
 
Een bijzonder festival om mee te maken, is het kleurrijke Long Tong festival op de 4e dag van de maankalender (dit ligt ergens in februari of maart, op de westerse kalender). Dit festival wordt in veel dorpen gevierd, en ook in het Ba Be nationaal park. Tijdens dit evenement is er plaats en ruimte om de lokale bevolking te ontmoeten, en met hen mee te vieren. Tijdens dit festival eet men rijstgerechten, en offert men bloemen aan de goden.

Mirja Rempt
WRC Vietnam specialist

Als Vietnam specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Ba Be met deze 5 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Ba Be gecombineerd met 5 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: