Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bahamas

  • Eilandengroep in de Atlantische Oceaan
  • Prachtige stranden en diverse sportactiviteiten
  • Hoofdstad Nassau

Bahamas

 

De Bahamas is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan en ligt bij de oostkust van de VS, ter hoogte van Florida. Het bestaat uit The Little Bahama Bank en The Great Bahama Bank. Vooral de eilanden Grand Bahama en Paradise Island zijn populaire reisbestemmingen.

Er heerst een mild klimaat en een zachte zeewind. Heel het jaar is het zonnig. In de winter zakt de temperatuur iets, naar zo’n 25 graden Celsius. In de steden kunt u winkelen, de historische bouwwerken bezichtigen en uitgaan. De talen die hier worden gesproken zijn Engels en Creools.


Activiteiten


De eilanden bieden diverse sportactiviteiten, zo kunt u hier tennissen, golfen, zwemmen en duiken. Komt u om te ontspannen, dan kunt u een boek lezen op het strand of een bezoek brengen aan een spa of sauna.

Nassau


Breng een bezoek aan de hoofdstad van de Bahama’s. Hier staan prachtige koloniale huizen en een paar boeiende musea, waaronder het emancipatie museum en het piraten museum. Struin door de straten en ontdek de geschiedenis van de eilandengroep.

Maudy Zuidema
WRC Bahamas specialist

Als Bahamas specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.