Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Baiona

  • Zeilschool
  • Historisch centrum
  • Jaarlijkse regatta's
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Baiona Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Baiona

8 dagen Autoreis + Individueel
8 dagen
  • Autorondreis vanuit Santiago de Compostela.
  • De kuststrook is van ongekende schoonheid.
  • Verblijf in prachtige paradores (kloosters).
€ 950,-
Bekijk

Baiona

 
Baiona is een gemeente in de provincie Pontevedra, in noordelijk Galicië. Het werd gesticht in het jaar 140 voor Christus. Sinds die tijd heeft het een afwisselende en kleurrijke geschiedenis opgebouwd. In de 15e eeuw, kwam één van de schepen van Columbus terug naar Europa, met nieuws over het net ontdekte continent Amerika. Dit schip, de Pinta, kwam aan in de havenstad Baiona. Deze gebeurtenis is nog steeds van belang voor deze stad en wordt jaarlijks gevierd. 
 
In de 16e eeuw werd het gebied bedreigd door Britse ''privateers''. Deze aanval werd moedig afgeslagen door de inwoners van de stad. Interessante locaties in de stad zijn bv de Parador van Baiona, dit gebouw heeft een hoge historische en architectonische waarde.
 
Ook het uitzicht is aangenaam; u kijkt uit over de Rias Baixas en de Cies eilanden. Bij de haven ligt de Monte Real Yacht Club. Hier worden jaarlijks regatta's gehouden en de zeilschool trekt veel bezoekers.

Combineer Baiona met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Baiona gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: