Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Banff

  • Banff National Park
  • Icefields Parkway
  • Besneeuwde bergtoppen en gletsjers
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Banff Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Banff

17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk

Banff

 

Banff ligt op anderhalf uur rijden van Calgary, Alberta. In vroegere tijden was Banff een klein waterreservaat, maar vormt nu  met 6,641 km² een prachtig berglandschap, gelegen in het hart van de Canadese Rocky Mountains. Breng een bezoek aan Lake Louise, wandel door de Sunshine Meadows en neem de beroemde Icefields Parkway. Besneeuwde bergtoppen, gletsjers en prachtige panorama's vormen slechts een deel van het natuurschoon van Banff.

Het park biedt diverse outdoor-activiteiten. U kunt kiezen uit white water raften, golfen, hiken, vogels kijken, bergklimmen, kanoën, skiën en vissen. Banff huisvest diverse accommodaties: U vindt hier hotels, inns, resorts, en camp-sites op prachtige natuurlocaties.

Geniet van het comfort van het dorp Banff en doe hier alvast inkopen voor uw reis. Breng ook een bezoek aan Lake Louise Village. Ga daarna op avontuur in de wildernis van Canada en ontdek beren, wolven en rendieren in hun natuurlijke omgeving.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Banff met deze 15 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Banff gecombineerd met 15 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: