Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Banff National Park

  • Rocky Mountains
  • Meren
  • Lake Louise
Toon mij alle 9 WRC reizen naar Banff National Park Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis, Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Banff National Park

17 dagen Autoreis + Individueel
16 dagen
  • Autorondreis van 2 weken
  • Uitbreiden met Vancouver Island
  • Uitbreiden met een cruise naar Alaska
€ 2200,-
Bekijk

Banff National Park

Banff National Park is het oudste en meest bekende nationale park van Canada. Het is een gigantisch en adembenemend mooi park met 6640 km2 aan gletsjerdalen, smaragdkleurige meren en hoge, met sneeuw bedekte bergen rondom de Bow River. Bewonder bijvoorbeeld Moraine Lake, Lake Minnewanka, de Hoodoos en de Bow River Falls. Comfortabel, zonder parkeerproblemen en milieuvriendelijk Banff en omgeving verkennen? Maak dan gebruik van het pendelbus systeem in Banff en omgeving: Roam Public Transit Services. Via 8 verschillende routes kunt u Banff N.P. en Lake Louise verkennen. Wandelen, fietsen, vissen of ziplinen, het is allemaal mogelijk.
 
De plaats Banff is de centrale uitvalsbasis om het park te bezoeken. De populaire Sulphur Mountain Gondola brengt u in 8 minuten naar de top van de berg waarvandaan u een verbluffend mooi uitzicht over de plaats Banff en de omliggende bergen. Hiervandaan starten mooie wandelroutes. Cave and Basin National Historic Site is de plek waar de eerste warmwaterbron die in 1883 in Banff werd ontdekt. In het informatiecentrum komt u meer te weten over de geschiedenis van Canada’s eerste nationale park. Genieten van warm bronwater kan in de Banff Upper Hotsprings. Trakteer uzelf op een High Tea in het iconische Fairmont Springs Banff hotel. 
 
Evenwijdig aan de Trans-Canada Highway richting Lake Louise loopt de 50 kilometer lange Bow Valley Parkway. Stop onderweg bij de spectaculaire Johnston Canyon, wandel naar Rockbound Lake of neem de Castle Lookout Trail en ga picknicken bij de Storm Mountain Lookout. Aangekomen in Lake Louise, het bekendst meer van de Canadese Rockies, ziet u het azuurblauwe meer liggen, met het luxe  Fairmont Chateau Lake Louise. Voor een spectaculair uitzicht over het meer, neemt u de kabelbaan naar ruim 2000 meter hoogte. Bereid uw bezoek naar Lake Louise wel voor! Vanwege de drukte, dient u voor bezoek in de periode half mei - begin oktober gebruik te maken van het shuttlebus systeem, die u van te voren dient te reserveren. Dit geldt voor zowel Lake Louise als Moraine Lake.
 
De wereldberoemde Icefields Parkway verbindt de nationale parken Banff en Jasper met elkaar. Een schitterende route die u niet mag missen.

Mirja Rempt
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Banff National Park met deze 36 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Banff National Park gecombineerd met 36 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: