Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bangka Island

  • Sumatra
  • Duiksport
  • Kleurrijke onderwaterwereld
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Bangka Island Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Bangka Island

Bangka Island

 
Bangka is een eiland aan de oostzijde van het eiland Sumatra. Het maakt deel uit van de Bangka-Belitung archipel en is rijk aan grondstoffen zoals mineralen en tin. De inwoners stammen af van de Sekak-stam. Voorheen leefde het animisme hier, maar tegenwoordig is de Islam hier een gerespecteerde religie. Het eiland heeft een bewogen geschiedenis die u hier kunt terugzien.
 
Voorheen was Bangka-deel van de Sumatra provincie. Vanaf 2000 is het deel van de nieuwe provincie Bangka - Belitung. Bangka wordt gezien als een tropisch paradijs. Er zijn diverse stranden, waar men gespecialiseerd is in zee-en watersportactiviteiten. Enkele voorbeelden van stranden zijn bv Parai Tenggiri, Matras en Tikus. In de regio kunt u wandelen, een vissersdorp bezoeken of een bad nemen in een natuurlijke bron.

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Bangka Island met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Bangka Island gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: