Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bar Harbor

  • Acadia National Park
  • Whale watch tours
  • kreeftenvangst
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Bar Harbor Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Bar Harbor

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Wandel in Boston de historische Freedom Trail
  • Ontdek de schoonheid van de Green Mountains
  • Dwaal over de stranden bij Cape Cod
€ 2125,-
Bekijk

Bar Harbor

Bar Harbour in de staat Maine is een kuststadje in het uiterste zuidoosten van de Verenigde Staten, gelegen aan de wateren van de Mt Desert Narrows, een inham van de Atlantische Oceaan. Door deze ligging is de visserij en met name kreeftvangst van belang. Omdat er vele walvissen in het gebied lezen, is het een prima startpunt voor een Whale watch boottocht. Even verderop ligt de Bay of Fundy, wat door het enorme getijde verschil een zeer voedselrijk gebied is voor grote zeezoogdieren. In het Bar Harbor Whale Museum leert u meer over walvissen en andere zeezoogdieren.
De grootste trekpleister om naar Bar Harbour te komen is het nabijgelegen Acadia National Park. Arcadia bestaat uit een landschap van granieten met bossen bedekte bergen, afdalend naar de ruige kust langs de Atlantische Oceaan, waar de donderende branding rotsklippen en stranden bestormt.
Natuur speelt een belangrijke rol in Bar Harbour. Dat kan ook bijna niet anders met de schitterende ligging tussen zee en bergen. In het College of the Atlantic, een universiteit opgericht in 1696, staat de relatie tussen natuur en mens centraal. 

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Bar Harbor met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Bar Harbor gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: