Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Beja

  • Torre de Menagem
  • Igreja de Santiago
  • Sfeervol plein
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Beja Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Beja

Beja

 
Wandel door de stad en ontdek de wijken en monumenten in uw eigen tempo. Bekijk bv de Torre de Menagem, een 40 meter hoge toren en een typisch kenmerk van de stad Beja. Bovenin heeft u mooie uitzichten over de omliggende velden. Ook bijzonder zijn de Igreja de Santiago en de Kathedraal Sé. In het centrum vindt u het gezellige Praça da Republica. Hier staan mooie gebouwen en de indrukwekkende Igreja da Misericórdia.
 
Tip
 
Beja heeft een deels Islamitisch, deels Christelijk verleden. In oneven jaren wordt in mei het Islamitisch verleden gevierd, met muziek, kunst, kruidige gerechten en muntthee. Dit festival herinnert de periode tussen de 8e en de 13e eeuw, de tijd dat het gebied een belangrijk Islamitisch handelscentrum was. Tijdens het festival kunt u bv workshops kalligrafie doen, exposities bezichtigen of lezingen volgen en u verdiepen in de Arabische cultuur.

Maudy Zuidema
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Beja met deze 7 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Beja gecombineerd met 7 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: