Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bendigo

  • Staat Victoria
  • Victoriaanse gebouwen
  • 3 uur vanaf Melbourne

Bendigo

Bendigo is een levendige stad met een historische sfeer en een moderne inslag. De stad kwam in de 19e eeuw tot ontwikkeling, nadat hier goud werd ontdekt.
Het is een dynamische stad met een focus op voedselcultuur.  Ook wordt veel aandacht besteed aan lokale ambachten, zoals keramiek. Het is een prettige plaats om te winkelen, de geschiedenis te ontdekken en lokale cultuur te ervaren.
 
Kunst en cultuur
 
Ervaar de contrasten van de stad. Bekijk de moderne kunst in de Bendigo Art Gallery, bezichtig historische architectuur of wandel door groene, botanische tuinen.
 
Lokale keuken
 
Vind hier inspiratie en geniet van een een moderne en gezonde keuken. Ontdek lokale producten die verwerkt worden in originele en smakelijke seizoensrecepten. U kunt langsgaan bij de boerderijen, verse artikelen aanschaffen en een lokaal recept uitproberen. Of breng een bezoek aan één van de ‘local wineries’ en proef één van de bekroonde wijnen.
 

Maudy Zuidema
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.