Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bermuda

  • Eilandengroep in de Atlantische Oceaan
  • Wandel langs mooie zandstranden
  • Geniet van een cocktail en zonsondergang

Bermuda

 

Bermuda is een eilandengroep en deel van de Britse overzeese gebieden. Het ligt bij de oostkust van de VS, in de Atlantische Oceaan. Het is een eilandengroep die bestaat u onder andere Bermuda, Saint George, Saint David, en Somerset. Wandel langs mooie zandstranden, ga zeilen op een jacht of geniet van een cocktail tijdens een prachtige zonsondergang.

Bermuda is al vele malen verkozen tot beste eilandbestemming, door Condé Nast reizigers en staat bekend als een luxe bestemming. Er zijn echter accommodaties en activiteiten voor ieder budget.

U kunt hier diverse outdoor-activiteiten ondernemen zoals zwemmen, snorkelen of duiken. Aan land kunt u golfen, tennissen of een cricket-match bijwonen. In het centrum kunt u gezellig winkelen, monumenten bezoeken of onderaardse grotten bezichtigen.

Op Bermuda vindt u diverse beschermde natuurreservaten en cultureel Unesco werelderfgoed. De cultuur op Bermuda bestaat uit vooral Native American, Britse, Schotse en Caribisch-Afrikaanse invloeden.

U vindt hier Britse pubs en men speelt er cricket, maar ook mooie Afrikaanse muziek en dans worden uitgevoerd. Heeft u genoeg cultuur gezien dan kunt u hier een auto of motor huren en het eiland zelf verkennen.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.