Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bishop

  • Yosemite National Park
  • Hiken en vissen
  • Ancient Bristle Cone Pine Forest

Bishop

Bishop is één van de grotere steden in de regio. Het ligt vlakbij Yosemite National Park. Het vormt een populair centrum voor recreatie: u kunt hier vissen, hiken en de nabijgelegen canyons en rotsen bezichtigen. De vroegere bewoners waren de Native Americans. In de 19de eeuw kwamen er Europese ontdekkingsreizigers bij, die hier vee gingen houden.
 
Highlights

Ancient Bristle Cone Pine Forest, een prachtig woud met bomen van duizenden jaren oud. Perfect dus voor een goede hike. Breng een bezoek aan het Laws Railroad Museum. U vindt hier mooie exposities over het leven van de pioniers en u krijgt inzicht in de geschiedenis. Little Lakes Valley Trail: Heeft u extra tijd, dan kunt u deze trail volgen.

Corine Klootwijk
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.