Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bonaire

  • Felroze Flamingo's
  • Zwemmen, snorkelen
  • Tropisch klimaat
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Bonaire Gevonden reissoorten Individueel, Reizen per trein, Strandvakantie Reizen per Treinreis, Vliegreis

Alle reizen naar Bonaire

8 dagen Vliegreis + Individueel
8 dagen
  • Kleinschalige accommodaties
  • Ontspannen sfeer
  • Schitterende onderwaterwereld
€ 349,-
Bekijk

Bonaire

Bonaire is een populaire reisbestemming waar zon, zee en strand de hoofdrol spelen. Het ligt in de eilandengroep van het Caraibisch gebied, bij de kust van Venezuela. Het eiland heeft mooie, wilde landschappen en een diverse flora en fauna. Het eiland staat bekend om zijn prachtige, felroze flamingo’s. Rond het eiland liggen rijke koraalriffen waar u kunt zwemmen, snorkelen en duiken. Ook vindt u hier kleurrijke, tropische vissen.


Cultuur
Op het eiland leven meer dan 70 nationaliteiten samen. In deze combinatie is er een rijke, diverse cultuur-scene ontwikkeld. Speciale evenementen die hier jaarlijks plaatsvinden zijn het Carnaval en de Bonaire International Sailing Regatta.

Klimaat
Het klimaat is hier heerlijk tropisch en heel het jaar is er een aangename temperatuur. Iedere dag schijnt de zon en er waait een verkoelende wind vanuit het noordoosten.

Accommodaties
Op Bonaire vindt u hotels, resorts en appartementen, vaak met mooi uitzicht op zee. De accommodaties zijn speciaal uitgerust voor duikvakanties, u krijgt dan een duikuitrusting en informatie over cursussen en locaties.

Activiteiten
Bonaire is met uitstek een eiland waar u perfect kunt duiken en snorkelen. Maar daarnaast kunt u ook tal van andere activiteiten uitproberen zoals windsurfen, kitesurfen, zeilen en paardrijden.

Mirja Rempt
WRC Bonaire specialist

Als Bonaire specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Bonaire met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Bonaire gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: