Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Bougainvillea Beach Resort

  • rustig aparthotel
  • 3 zwembaden
  • lichte kleurrijke kamers

Bougainvillea Beach Resort

Het Bougainvillea Beach Resort**** ligt direct aan het fijne zandstrand, dicht bij St. Lawrence Cap, het centrum van de levendige zuidkust. Dit rustige aparthotel ligt te midden van goed onderhouden tuinen en beschikt over 2 restaurants, 2 bars, 3 zwembaden met watervallen, een swim-up bar bij één van de zwembaden (ligbedden, parasols en handdoeken aan het zwembad en het strand inclusief), een cocktail lounge, internethoek (tegen betaling), winkels, een kleine bibliotheek en een schoonheidssalon. Verder beschikt het hotel ook over een kinderclub 3-11 jaar (tegen betaling) en een speeltuin. De lichte, kleurrijke kamers beschikken over een eigen balkon of terras en zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-televisie, telefoon, WiFi, kluis, kitchenette en badkamer met haardroger.

Corine Klootwijk
WRC Barbados specialist

Als Barbados specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.