Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Buon Me Thuot

  • Moderne stad
  • Zuidelijk Vietnam
  • Nabijgelegen dorpen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Buon Me Thuot Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Buon Me Thuot

23 dagen Rondreis + Individueel
23 dagen
  • Schitterende reis van Saigon naar Hanoi.
  • Varen in de Mekong Delta en Halong Bay.
  • Rijstterrassen, cultuur, wandelen in Sapa.
€ 2250,-
Bekijk

Buon Me Thuot

 
Buon Me Thuot is een stad in het zuiden van Vietnam. Het is niet heel bekend, maar wel boeiend om te zien. Het is typisch een bestemming voor reizigers die graag ''off the beaten track'' willen reizen. Hoofdstad van de Dac Lac provincie, modern, welvarend en ca. 4 uur rijden van de hippe stad Saigon.
 
In de stad zelf vindt u niet heel veel attracties. De stad staat niet bekend om zijn charme, sfeer en karaktervolle uitstraling. Maar...de stad is praktisch als uitvalsbasis voor korte bezoeken aan nabijgelegen, interessante dorpen. In de stad en dit gebied wonen minderheidsgroepen, zoals de Jarai en de Rhade.
 
Historisch is de stad van belang, aangezien hier één van de laatste gevechten heeft plaatsgevonden tussen noord- en zuid vietnamezen, ten tijde van de vietnam-oorlog in 1975.
 
Enkele interessante attracties in de regio, zijn trips naar de natuur. Breng bv een bezoek aan de watervallen, wandel door een regenwoud, en bekijk zeldzame planten -vogel- en diersoorten. 
 
Andere boeiende bezienswaardigheden, zijn bv de houten huizen, gemaakt door mensen uit het ''Ban Dong dorp.'' Of breng een bezoek aan Lak Lake, wanneer u een idee wilt krijgen van het leven in een klein, provinciaal natuurdorp.

Maudy Zuidema
WRC Vietnam specialist

Als Vietnam specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Buon Me Thuot met deze 10 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Buon Me Thuot gecombineerd met 10 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: