Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Burnaby

  • Brits Columbia
  • Winkels
  • Deer Lake Park
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Burnaby Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reis incl. cruise, Reizen met kinderen Reizen per Camperreis, Combinatie camper & cruise

Alle reizen naar Burnaby

Burnaby

 
Burnaby is de derde grootste stad van de provincie British Columbia en ligt ten oosten van Vancouver. De stad geldt als een goede uitvalsbasis om Vancouver te verkennen. Vanuit de stad is het ca. 25 minuten rijden naar Vacouver. Het vliegveld ligt vlakbij. Hotels in de omgeving bieden doorgaans transfers aan, van en naar het vliegveld.
 
Burnaby telt ca 200,000 inwoners. Reizigers bezoeken de stad vaak, vanwege de immense shopping-mall. Daarnaast zijn er talloze winkels, restaurants en een bioscoop. In de omgeving kunt u ook een boot huren en een vaartochtje maken bij Deer Lake Park.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Burnaby met deze 19 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Burnaby gecombineerd met 19 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: