Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Campbell River

  • Vancouver Island
  • Adelaars en walvissen spotten
  • Outdoor activiteiten
Toon mij alle 2 WRC reizen naar Campbell River Gevonden reissoorten Bouwstenen, Campingtour, Individueel, Reizen met kinderen Reizen per Autoreis, Camperreis

Alle reizen naar Campbell River

Campbell River

Campbell River ligt op Vancouver Island en is een prettige uitvalsbasis voor een trip naar Strathcona Provincial Park. Ook biedt het diverse bezienswaardigheden en toeristische diensten. Breng een bezoek aan de pier en observeer de adelaars en de walvissen. Of ga langs bij de Discovery Passage, Quadra Island en de bergketen Coast Mountain Range.

Wandel langs meren en rivieren of door groene wouden… en geniet van het milde zeeklimaat. Probeer de routes langs de Campbell River, speciaal aangemerkt als BC erfgoed. Bent u op zoek naar wilde natuur dan kunt u het noorden en westen van Vancouver Island ontdekken. Bezichtig hier bergen, ruige kustlijnen en groene eilanden.

Geniet van een vers visje en schelpdieren, de specialiteiten van de lokale restaurants. Naast seafood-restaurants is er keuze uit een divers aanbod: van take-out maaltijden tot fine dining.

 

 

Corine Klootwijk
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Campbell River met deze 13 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Campbell River gecombineerd met 13 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: