Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Camps Bay

  • Modern gedeelte Kaapstad
  • Uitzicht over oceaan
  • Divers cultureel aanbod

Camps Bay

 
Een modern, levendig en welvarend deel van Kaapstad. Tegenwoordig staan er gezellige cafées, hotels en restaurants…met prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en het brede strand. Probeer een cocktail, proef een gerecht uit de lokale, Afrikaanse keuken en geniet van de gezonde zeewind. Camps Bay is het  uitgaansgebied voor de ''happy few'' van Kaapstad en reizigers zijn van harte welkom.
 
Wandel langs het strand, ga zonnebaden of boek een middagje bij de spa. Wilt u meer zien van de Kaap, dan is het mogelijk bv een tour te boeken per auto of per motor.
 
Op cultureel gebied is er ook veel te beleven. Zo wordt er ‘’theatre at the bay’’ opgevoerd en vindt u platforms met diverse soorten live muziek.

Mirja Rempt
WRC Zuid-Afrika specialist

Als Zuid-Afrika specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.