Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Can Tho

  • Moderne stad
  • Hau rivier
  • Stad van kanalen
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Can Tho Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Rondreis

Alle reizen naar Can Tho

Can Tho

 
Can Tho ligt in zuidelijk Vietnam, en telt ca 1.2 miljoen inwoners. Het is daarmee de grootste stad zuidelijk van Saigon. Gelegen aan de oever van de Hau rivier, een zijstroom van de Mekong rivier. Vanuit de stad, kunt u een bezoek brengen aan de drijvende markt. Er is een markt bij Cai Rang, of bij Phong Dien.
 
De stad heeft een bewogen verleden. In de geschiedenis was het vaak een doelwit voor aanvallen van de Vietcong, tijdens de vietnamoorlog.
 
Vandaag de dag is het een moderne, welvarende stad, gekenmerkt door vele kanalen die de stad doorsnijden. Het is mogelijk om een boot te huren, en via de kanalen de natuur rond de stad te ontdekken. De kanalen snijden door het natuurgebied. Om u heen ziet u hier en daar tempels, die opgebouwd zijn door de Khmer.  Zij hebben hier ook een periode gewoond, en een tempelcultuur achtergelaten.

Mirja Rempt
WRC Vietnam specialist

Als Vietnam specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Can Tho met deze 2 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Can Tho gecombineerd met 2 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: