Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Canberra

  • Hoofdstad van Australie
  • Muziek - festivals
  • Botanische tuinen
Toon mij alle 4 WRC reizen naar Canberra Gevonden reissoorten Bouwstenen, Individueel, Reizen per trein Reizen per Autoreis, Combinatie auto & trein

Alle reizen naar Canberra

Canberra

 
Canberra is de hoofdstad van Australië; het telt ca 380,000 inwoners en is daarmee een van de grootste steden van het land. De stad ligt in het Australian Capital Gebied, ca 3 uur rijden vanaf Sydney. Het is de administratieve hoofdstad en staat bekend als een echte ‘’ambtenarenstad.’’
 
U vindt hier restaurants en uitgaansgelegenheden, nationale monumenten en diverse buitensport-activiteiten. De jaarlijkse, culturele kalender staat vol met leuke opties. Zo zijn er bv. festivals met folk-muziek, botanische festivals en sport events.  Ieder seizoen brengt zijn eigen food & wine festival met lokale, seizoensgebonden producten.
 
Jaarlijks worden er diverse ‘’Australia Day’’ festiviteiten georganiseerd, waar ook internationale reizigers van harte welkom zijn. In de lente wordt de Floriade gevierd met een feestelijk, terugkerend bloemenspektakel.

Pascal de Wilde-Beelen
WRC Australië specialist

Als Australië specialist weet Pascal de Wilde-Beelen alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Canberra met deze 31 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Canberra gecombineerd met 31 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: