Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Candidasa

  • Vissersplaats
  • Ontspannen sfeer
  • Duiken, snorkelen

Candidasa

 
Candidasa is een sfeervol, ontspannen vissersbadplaatsje. Het ligt aan de oostkust van het eiland Bali. De populariteit van de plaats neemt sinds de jaren '70 gestaag toe onder reizigers en er worden nu meer luxe faciliteiten bijgebouwd. U vindt hier een mooie lagune, zwart lava-zand, maar ook witte zandstranden in de omgeving van het dorp. Wandelt u even buiten het dorp (ca. 5 km) naar Pasir Putih, dan treft u witte zandstranden, helder zeewater en prettige uitzichten.
 
Hier kunt u lekker aan het strand ontspannen in een hangmat of eten, bij kleine restaurantjes, waar u volledig kunt ontspannen. U kunt hier kiezen uit Balinese, Chinese of westerse gerechten. Specialiteiten zijn bv verse visgerechten. Wilt u een cultuur-trip maken, dan kunt u een bezoek brengen aan het waterpaleis Taman Ujung.
 
 

Mirja Rempt
WRC Indonesië specialist

Als Indonesië specialist weet Mirja Rempt alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.