Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Canmore

  • Gebergte, turkooise rivieren en natuur
  • Vele buitenactiviteiten
  • Mooie campsites
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Canmore Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Canmore

21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • 3-weekse autorondreis West Canada
  • Inclusief verblijf op Vancouver Island
  • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk

Canmore

Welkom in Canmore! U vindt hier gebergte, turkooise rivieren en prachtige natuur. Ontdek de regio en bewandel één van de mountaintrails. De streek biedt vele buitenactiviteiten: u kunt o.a. hiken, fietsen en skiën.

Wandel door het dorp en bewonder de muurschilderingen, of breng een bezoek aan de markten en culturele festivals, die heel het jaar plaatsvinden. In plaats van observeren, kunt u ook deelnemen aan craftshows, workshops en demonstraties. Raak geïnspireerd en maak uw eigen tekening, wildlife fotografie of muziekstuk.

In de regio kunt u backpacken, kamperen, kanoën en golfen. Ook worden er Spa en wellness- activiteiten georganiseerd, zoals yoga-workshops in de natuur.

Het dorp biedt diverse keukens. Probeer de lokale keuken, een fine dine restaurant of een lokaal steakhouse. De restaurants hebben een uitnodigende sfeer, goede service en prachtige uitzichten. Blijft u liever in het hotel, dan kunt u daar uw maaltijd nuttigen. Na het diner kunt u live muziek luisteren of uitgaan in de lokale pub.

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Canmore met deze 28 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Canmore gecombineerd met 28 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: