Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Canmore

  • Gebergte, turkooise rivieren en natuur
  • Vele buitenactiviteiten
  • Mooie campsites
Toon mij alle 5 WRC reizen naar Canmore Gevonden reissoorten Individueel, Reizen met kinderen, Strandvakantie Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Canmore

21 dagen Autoreis + Individueel
22 dagen
  • 3-weekse autorondreis West Canada
  • Inclusief verblijf op Vancouver Island
  • Al jarenlang onze bestseller naar Canada
€ 3225,-
Bekijk

Canmore

Welkom in Canmore! Op slechts 17 kilometer van Banff, midden in de Canadese Rocky Mountains, is het een rustiger alternatief voor Banff, maar wel met vele mogelijkheden. 

Het dorp heeft een ruim aanbod aan hotels, restuarants en winkels, waaronder enkele specialiteitenboetieks. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, fietsen en andere buitensport activiteiten. Er ligt een uitgebreid wandelnetwerk. Een van de mooiste wandelroutes is de Grassi Lakes Trail (2 routes van elk ca. 4 km), naar 2 bijzonder blauw gekleurde meertjes. Er zijn ook rotstekeningen te zien. 

 

Maudy Zuidema
WRC Canada specialist

Als Canada specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Canmore met deze 28 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Canmore gecombineerd met 28 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: