Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cape Cod

  • Vuurtorens
  • Martha's Vinyard
  • Cultureel Province town
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cape Cod Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cape Cod

15 dagen Autoreis + Individueel
15 dagen
  • Wandel in Boston de historische Freedom Trail
  • Ontdek de schoonheid van de Green Mountains
  • Dwaal over de stranden bij Cape Cod
€ 2125,-
Bekijk

Cape Cod

Het schiereiland Cape Cod is een populaire vakantiebestemming voor Amerikanen, met een Europese sfeer. Op het schiereiland liggen pittoreske vissersdorpjes met karakteristieke houten huizen en vissershavens, mooie duinlandschappen en vuurtorens.

In het voorjaar en in de zomer is dit een perfecte plaats om walvissen te spotten. Verder zijn er mooie stranden waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De mooiste stranden zijn te vinden langs de National Seashore. Deze 64 kilometer lange kuststrook tussen de plaatsen Catham en Provincetown op het uiterste noordpunt van het eiland, biedt schitterende wandel en fietsmogelijkheden. Zoals fietsen over de (vrij vlakke) Cape Cod Rail Trail) Maar fietsen is overal op Cape Cod populair. Fietsen zijn op diverse plekken te huur.

Provincetown is tevens een vertrekpunt van whale watch boottochten (april - oktober), er wonen veel artistieke mensen en heeft een gezellig centrum met leuke boetieks en cafe's. 

Hyannis, gelegen in het hart van Cape Cod, was een van de favoriete plekken van oud-president John F Kennedy. Meer over zijn leven en zijn liefde voor Cape Cod vindt u in het John F Kennedy museum. Vanuit Hyannis, Woods Hole en Falmouth vertrekken veerboten naar het eiland Martha's Vinyyard. Een schitterend eiland met mooie stranden en 19e-eeuwse landhuizen van kapiteins die hun geld verdienden met walvisjacht. 

Even verderop ligt Nuntucket Island. Ooit welvarend door de walvisjacht, nadat het in verval was geraakt, kwam het in de belangstelling van rijke Amerikanen uit New York en Boston die hier graag hun weekenden en vakanties in de zomer doorbrengen. Hierdoor liggen de huizen prijzen erg hoog.

De plaats Nuntucket is een idyllische plaats met historische houten huizen en geplaveide straten.  

 

 

Maudy Zuidema
WRC Verenigde Staten specialist

Als Verenigde Staten specialist weet Maudy Zuidema alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cape Cod met deze 8 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cape Cod gecombineerd met 8 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: