Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cascais

  • Zonnige badplaats
  • Cultureel aanbod
  • Sfeervol centrum
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cascais Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cascais

9 dagen Autoreis + Individueel
9 dagen
  • Prachtige autoreis van Lissabon naar Faro
  • Strand, oneindige zee en blauwe luchten
  • Costa de Lisboa, Costa Dourada & Algarve
€ 1250,-
Bekijk

Cascais

 
Cascais is een mooie kustplaats en staat bekend als een favoriete reisbestemming van de Portugese koninklijke familie. Het is begonnen als een klein dorp en is binnen een paar eeuwen ontwikkeld tot een comfortabele badplaats, met alle nodige faciliteiten. In de stad kunt u heerlijk rondwandelen. U ziet hier bijzondere architectuur, elegante balkons en traditionele daken.
 
Ook staat er een historisch Fort uit de 16e eeuw. Hier vindt u een collectie uit het Militair Museum. Een andere interessante plek is het Stedelijk Museum, met kunst en historische collecties. Ook worden hier soms concerten opgevoerd. Aan de kust liggen prachtige stranden. U kunt hier zonnen, zwemmen of wandelen bij de boulevard. Aan zee liggen gezellige, eenvoudige eethuizen, maar ook hippe en chique restaurants.

Corine Klootwijk
WRC Portugal specialist

Als Portugal specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cascais met deze 4 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cascais gecombineerd met 4 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: