Html.Partial("Breadcrumbs", new[] { new Breadcrumb(Model.Content.Parent.Name, Model.Content.Parent.Url), new Breadcrumb(Model.Bestemming.Titel, Model.Content.Url) })

Cazorla

  • Gebergte
  • Uitvalsbasis voor hikes
  • Scenic routes
Toon mij alle 1 WRC reizen naar Cazorla Gevonden reissoorten Individueel Reizen per Autoreis

Alle reizen naar Cazorla

Cazorla

 
Cazorla is een sfeervol, typisch bergdorp in Andalusië, op korte afstand van de werelderfgoedsteden Jaén, Ubeda en Baeza. Het heeft kenmerkende, witte huizen, smalle straten en levendige pleinen. Bij het plein Plaza de la Constitución, liggen een paar bars en een goede ijssalon.
 
Van hieruit kunt u een wandeling maken naar het omliggende gebergte. U wandelt langs de pleinen en komt uit bij mooie uitkijkpunten, waar u Castillo de la Yedra ziet liggen. Ook heeft u hier weidse uitzichten over de Sierra Cazorla. De Sierra is het grootste berggebied van Spanje, maar toch tamelijk onbekend bij veel reizigers. Het gebied is echter ideaal voor wandelingen, scenic routes en hikes. Een prettige verrassing voor natuur- en wandelliefhebbers.
 
Het dorp Cazorla is een handige uitvalsbasis, als u het gebergte wilt ontdekken. De bergtoppen in het gebied, liggen tussen de 300 en 2000 meter hoogte. In de omgeving heeft u zicht op uitgestrekte olijfboomgaarden, een middeleeuws kasteel en riviergebied omgeven door vijgen, granaatappelbomen en druiven.

Corine Klootwijk
WRC Spanje specialist

Als Spanje specialist weet Corine Klootwijk alle ins & outs van dit gebied en kan u daarom helpen met al uw vragen en het samenstellen van uw reis.

Combineer Cazorla met deze 6 reisbestemmingen

Binnen het reisaanbod van WRC is Cazorla gecombineerd met 6 overige reisbestemmingen.

Deze reizen zijn door onze specialisten samengesteld. Hieronder een overzicht van deze reisbestemmingen: